Anasayfa Makale İncelemeler Acer Aspire 4920G İncelemesi

Acer Aspire 4920G İncelemesi

Acer Aspire 4920G dizüstü bilgisayara kısaca bakıyor, kullanıcılara neler sunduğunu özetliyoruz…

Dizüstü bilgisayar alırken taşınabilirlik, pil süresi ve oyun oynatabilme gibi özeliklerin hepsi bir arada aranır. 15.4” dizüstü bilgisayarlar uzun zamandan beri aramızda olsalar da taşınabilirlik konusunda sınıfta kaldıklarını açıkça söyleyebiliriz. Yaklaşık 3 kg olan cihazın kendisi, yanında şarj cihazı, taşıma çantası, kablosuz fare ve soğutma aparatı da eklenince omuzunuzu kırılabiliyor. Acer’ın AS4920G modeli ise 2.6 kg ağırlığı ile taşınabilirlik konusunda mucizeler yaratmasa da üzerindeki HD 2400 XT ekran kartı ile bu boyutlarda iddialı bir grafik performansı sunmayı başarabiliyor.

Her ne kadar HD 2400 XT ile Crysis’i en üst ayarlarda oynayamasanız da kartın DirectX 10 ve Shader Model 4.0 desteği ile oynatamayacağı oyun yok. T7300 2 Ghz Core 2 Duo işlemci, 2 GB bellek, 250 GB sabit disk, bütün biçimleri destekleyen DVD yazıcı ve 802.11a/b/g/n kablosuz ağ desteğini 14.1”e sığdıran Acer tek cihazda bütün dünyayı ayağınıza getirmeyi başarabilmiş. Yine Acer’a özgü Signal Up teknolojisi sayesinde daha iyi çeken bir kablosuz ağ ve 1.3 Megapiksel Crystal Eye webcam ürünün diğer göze çarpan özellikleri arasında.

BMW mühendisleri tarafından tasarlanan ürünün Dolby Home Theater sertifikalı hoparlörlere sahip olduğunu da belirtelim. Windows Vista Home Premium ile gelen ürün sonuç olarak bizden tam puan alıyor.

Fiyat 770 Dolar + KDV