Anasayfa Makale İncelemeler MSI GX620: Dizüstünde oyun vakti geldi

MSI GX620: Dizüstünde oyun vakti geldi

Bu ay teknik servis bölümüne gelen birçok mailde dizüstü bilgisayarla oyun oynama konusunda yaşanan sıkıntılar ve oyun oynamak için hangi dizüstünün tercih edilmesine yönelik sorular yer alıyordu. İşte tam da bu sıralar elimize bütün bu sorulara cevap verecek bir ürün geldi. Kendisi tam bir oyun canavarı. Bayanlar, baylar; MSI GX 260 ile tanışın.

GX 260’ın ilk olarak işlemcisi ile başlayalım: en son teknoloji Centrino 2 ile %20 daha fazla pil sunan GX 260 ile fazladan 2 boss daha kesebilirsiniz. Çift çekirdekli ve 2.0 Ghz hızında çalışan Core 2 Duo P7350 işlemci ile -çözünürlük düşük olacağı için- neredeyse bütün oyunları hiçbir takılma olmadan oynamak mümkün. 4 GB RAM ile neler yapabileceğiniz ise tamamen sini hayal gücünüze kalmış. Gelelim GX 260’ı oyuncu bilgisayarı yapan bileşene: 9600M GT 512 MB. Evet yanlış duymadınız 9600 GT. 1280 x 800 çözünürlükte, bu ekran kartı ile Crysis’i bile –hem de en üst ayarlarda- ağlatabilirsiniz ki biz ağlattık. Üstelik eğer 15.4” ekran size dar geliyorsa cihazın HDMI veya VGA çıkışı ile bu sorunu da bahane edemezsiniz.

MSI’ı standart dizüstülerden ayıran bir özellik daha var: Turbo tuşu. Evet, yanlış duymadınız, oyuna girerken turbo tuşuna basarak gücü salıverebilirsiniz. Oyundan çıktıktan sonra ise kedi gibi bir kenara sinmek için eco tuşu konulmuş. E-sata portu ile harici disklerden de yüksek hızda veri aktarımına izin veren ürün aynı zamanda Firewire ve 1 gigabit ethetnet portu ile de bağlantı konusunda elinin ne kadar açık olduğunu gösteriyor. Son olarak kırmızı tasarım ise Ferrari’yi andırıyor.

ithalat Koyuncu Elektronik

web http://www.koyuncu.com.tr/