Anasayfa Makale İncelemeler Philips Tapster SHB7110

Philips Tapster SHB7110

Philips Tapster SHB7110 İnceleme

FİRMA Philips
BİLGİ İÇİN 0 800 261 33 02
WEB www.philips.com.tr
TEKNİK ÖZELLİKLER
Tip Stereo Kulaklık
Kulaklık çapı 8.6 mm
Ağırlık 34 gr
Konuşma Süresi 7 saat
Bekleme Süresi 150 saat
Frekans aralığı 20Hz-20kHz

 

Philips, SHB7110 modeli Bluetooth kulaklığıyla cep telefonu kullanıcılarına hem pratik görüşme yapma olanağı sunuyor hem de kaliteli sesiyle müzik tutkunlarının kulağının pasını siliyor. Hoş tasarımlı cihaz esnek bir bağlantı kablosuna ve telefonunuzdan aktardığınız müzik dosyalarının stereo etkisini, bas ve tiz frekanslarını iyileştiren FullSound yongasına sahip.

Hepimiz bu tarz kulaklıkların üzerindeki kontrollere basmanın, hele de kulaklık kulağımızdayken ne kadar zor olduğunu biliriz. Philips bu yüzden tuşları dokunmatik olarak tasarlamış. Hatta, hareket algılayıcısına sahip olan bu akıllı kulaklık, isterseniz küçük bir tıklamayla da görüşmeleri yanıtlayabiliyor veya sesi tek bir dokunuşla açıp kapamanıza olanak tanıyor.

Eğer kulaklık takılı değilken bir çağrı gelirse, ses otomatikman cep telefonunuza yönlendiriliyor ve aceleyle kulaklık takmak zorunda kalmıyorsunuz. Yeni nesil dokunmatik teknolojisi, hareket algılayabilen yapısı ve barındırdığı FullSound yongası ile kaliteli ses sunan Philips çok baaşrılı.

+Yüksek kaliteli ses
+Dokunmatik kullanım
+Şık tasarım