Anasayfa Haber ASUS’tan Medya Oynatıcısı Kavramını Değiştirecek Yenilik: O!Play Mini

ASUS’tan Medya Oynatıcısı Kavramını Değiştirecek Yenilik: O!Play Mini

Dünyanın Bilişim devi ASUS, medya oynatıcılarına yeni bir bakış açısı getiriyor. Eski oynatıcıların pabucu dama atılıyor, yeni O!Play Mini ile tanışmaya hazır olun…

Yenilikçi ürün yelpazesi ile teknoloji meraklılarına geleceği bugünden sunan ASUS; yeni gözdesi O!Play MINI ile tüketicilere beklentilerinin ötesinde ürün sunmanın mutluluğunu yaşıyor. O!Play MINI;  HDMI aracılığıyla 1080p HD görüntü kalitesi sunuyor. Dolby TrueHD 7.1.-kanal ses çözücüsünü de destekliyor. Göz kamaştıran zarif kasası ve tasarımının yanı sıra güçlü donanım özelliklerine de sahip olan O!Play MINI’yi kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

Zarif ve Yer Tasarrufu Sağlayan Tasarım

O!Play MINI kullanıcılara oturma odalarında büyük ekran eğlence zevkini kolayca yaşamalarına imkan sağlıyor. Yalnızca 175 gr ağırlığında olan O!Play MINI, 1080p full HD kalitesinde multimedya eğlencesi sunuyor. Zengin kapasitesi ve kompakt içeriği ile adının hakkını veren O!Play MINI; zarif ve yer tasarrufu sağlayan tasarımı ile her oturma odasının mimarisine uyum gösteriyor.

O!Play MINI;  smart RighTxT alt yazı, 4’ü 1arada kart okuyucu, HDMI bağlantı özellikleri ve hem video hem de 7.1-kanal sesi için gerçek HD kalitesi sağlıyor.

Yılbaşında Hediye Almak İsteyenler İçin İyi Bir Alternatif

O!Play MINI filmlerde ve diğer video içeriklerinde akıllı RightTxT altyazısıyla izleyicilerin film izleme sınırlarını genişletiyor. RightTxT altyazı algılama çok geniş bir dil yelpazesi için destek sağlıyor ve ekranda doğru kareleri bir araya getirmek için gerçek zamanda otomatik olarak çalışıyor, dolayısıyla kullanıcıların el ile alt yazı ayarlarını seçmelerini gerekmiyor. Bu özelliği ile birçok çeşit medya oynatıcısı arasından da farklılaşan ASUS O!Play; yılbaşında hediye almak isteyenler için iyi bir alternatif olmayı vaat ediyor.

Keyifle Geçirilecek Zamanlar İçin

4’ü 1 arada kart okuyucu SD, MMC, MS ve XD formatlarını çalıştırmayı sağlıyor.  Bu sayede kullanıcılar, sevdikleri ile birlikte ev ortamında keyiflice vakit geçirirken, büyük ekranda fotoğraflarına hızlıca bakabiliyorlar.

Hızlı Bağlantı

O!Play MINI, USB arabirimi ile harici sabit disklerle hızlı bağlantı sağlıyor. Böylece kullanıcılar yükleme ve kuruluma ihtiyaç duymaksızın O!Play MINI aracılığıyla tüm dosyalarına kolayca ulaşabiliyorlar.

Özellikler

Özellik Tanım
Video formatları MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB 720p ve 1080p
Video dosya uzantıları MP4, MOV, XVID AVI, ASF, WMV, MKV, FLV, TS, M2TS, DAT, MPG, VOB, MTS, ISO, IFO, TP,TRP, M1V, M2V, M4V, AVS 1080p
Ses formatları MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF, Dolby Digital AC3, DTS 2.0+ Digital Out, Dolby TrueHD, DTS-HD, ID3Tag, PCM/LPCM
Resim Formatları JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Altyazı Formatları SRT, SUB, SMI, IDX+SUB, SSA, TXT
Dosya Sistemleri FAT16/32, NTFS, HFS /HFS+, ext3
Çıkışlar Analog ses L/R
Analog video çıkışı
Optik dijital ses
HDMI 1.3
Girişler Güç (DC)
1 x USB 2.0
4’ü 1 arada kart okuyucu: SD, MMC, MS, xD
Ebatlar 151.85mm x 106.7mm x 29.03mm
Ağırlık: 175g
Güç Kaynağı 12Vdc, 2A
Güç Tüketimi 10W
Çalışma Sıcaklığı 5˚C (41˚F) – 35˚C (95˚F)

Bilgilendirme yapılmaksınızın ürün özellikleri değişebilir. Detaylı bilgi için www.asus.com adresini inceleyiniz.