Anasayfa Haber 65x Zumlu Samsung F50 Video Kamera

65x Zumlu Samsung F50 Video Kamera

En Üstün Yenilikleri Barındıran Samsung F50, SD Bellek Kartı Yuvası, Akıllı Arka Fon Müziği, Daha Uzun Kayıt Yapabilme, Yeni Kayıt Durdurma Özellikleri ve Gelişmiş Zumuyla Kullanıcıları Aileleriyle, Sevdikleriyle Geçirdikleri Özel Anlara Bağlıyor.. Anıları Yeniden Canlandırıyor…

6 Mayıs 2011 İstanbul Dijital medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından biri olan Samsung Electronics Co., Ltd., yüksek performanslı, uygun fiyatlı ve kullanışlı tasarımlı SMX-F50 modelini pazara sunduğunu açıkladı. En son pazara sunulan bu video kamera modeli, Pazar lideri 65X zum lens, SD Bellek ve ilk kez bir video kamera serisinde yer alan Akıllı Arka Fon Müziği gibi en son teknoloji özellikleriyle Samsung’un tasarım ve kalitedeki öncülüğünü pekiştiriyor.

SMX-F50 modelinin hafif ve kompakt tasarımı, kullanıcıların video kameralarını sürekli yanlarında taşıyabilmelerine olanak sağlıyor. Böylece kullanıcılar önemli aile etkinliklerinin tümünü kaydederek değerli anılarını ölümsüzleştirebiliyor. SMX-F50 modelinde ek piksel özellikli 65X zum teknolojisi de yer alıyor; bu teknoloji kullanıcının ne mesafeden çekim yaparsa yapsın harekete ve duygulara yakın olmasına olanak sağlıyor. Sektörde lider olan 6 saat 20 dakikalık aralıksız kayıt süresi (16GB bellek ya da kartla) ve H.264 yüksek kaliteli formatlı videolar üretme özelliği ile SMX-F50 serisi geleneksel modellerden 1.5 kat daha uzun kayıt yapabiliyor. Kayıt özelliklerinin yanısıra USB ile şarj özelliği sayesinde, fotoğraf makinesi hareket halindeyken de şarj edilebiliyor, PC’ye bağlanabiliyor, çekim özgürlüğü sunuyor. Ayrıca SD Bellek kartı ve dahili flaş bellek ile F50 modeli rakip modellere oranla çok daha uzun süre ve çok daha kaliteli çekim yapabiliyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy yeni modelle ilgili açıklamasında, “Bir video kamera satın almanın aileler için bir yatırım olduğunu biliyoruz. Araştırmalar bize insanların ister doğumgünleri, ister yeni yıl kutlamaları, ister çocuklarının okuldaki ilk gösterisi olsun tüm özel anlarını kaydetmek için garantili güvenilirlik ve taşınabilirlik arayışı içinde olduğunu gösterdi. Bundan dolayı da, ailelerin yüksek kaliteli videolar çekmelerini mümkün kılan üstün, kullanımı kolay, yenilikçi özellikleri uygun fiyatla sunmak istiyoruz. En önemlisi de SMX-F50 modeli canlı ve değerli anıları daha uzun süre kaydedebiliyor, böylece de kullanıcılar onlar için önem taşıyan anılarını aileleri ve arkadaşları ile paylaşabiliyor. F50 modelinde ayrıca Kullanıcıların diledikleri etkinliği kolayca düzenleyebilecekleri ve görüntüleyebilecekleri tek bir dosyaya kaydetmelerine olanak sağlayan yenilikçi durdurma tuşu yer alıyor. Video kameralarımızın Akıllı Otomatik özelliği, akıllı optik zum ve daha uzun kayıt süreleri ile en üstün video kamera teknolojilerini sunmasını garanti ediyoruz. Böylece her aile, yıllar boyunca eğlenceli ve duygu dolu değerli anılarını ölümsüzleştirmenin keyfini yaşayacak” dedi.

Yeni Kayıt Durdurma Özelliği Parmaklarınızın Ucunda

Çekim esnasında ara verilme ihtiyacı duyulduğunda, yeni ve son teknoloji Kayıt Durdurma özelliği kullanıcının kısa bir süre için kaydı durdurmasına ve daha sonra çekime tam olarak kaldığı yerden devam edebilmesine olanak tanıyor. Böylece kullanıcının ayrı dosyaları birleştirmesine gerek kalmıyor.

Akıllı Özelliklerle Ailelerin Özel Anıları Yeniden Canlanıyor

En son çıkan model video kameralardaki akıllı özellikler, kullanıcının en üstün görüntü kalitesine ulaşmasını garanti ediyor. Akıllı Otomatik çekim özelliği, ışıklandırma koşulları ve çekilen nesne/kişi/yere göre en uygun modu seçiyor.  Akıllı Arka Fon Müziği özelliği de müziğin sesini konuşmalar olduğunda otomatik olarak kısıyor ve seslerin net bir şekilde duyulmasını sağlıyor. Bu yenilikçi özellikler ile kullanıcılar film editörü gibi detaylı düzenlemeler yapmak durumunda kalmıyor; kesintisiz şekilde çekim yapabiliyor.

 

Teknik Özellikler

SMX-F50
Veri Depolama Ortamı SDHC/SD Kartı

F50 (dahili bellek yok)

 

Sensör 1/6” 680K CCD sensör
Lens F1.8 Schneider Kreuznach Varioplan lens

52x Optik Zum

65x Intelli-Zum

1200x Dijital Zum

f=2.4 ~ 24mm odak uzunluğu

Fonksiyonlar Otomatik Odaklanma

Yüz Algılama

Akıllı Otomatik Çekim

Hızlandırılmış Çekim

Kayıt Durdurma

Akıllı Oynatma

USB ile şarj

Intelli-Studio 2.0

Storyboard Baskı

Tek Dokunuşla Çalışan Paylaşma Düğmesi

Tripod Vidası

Ekran 2.7” 230K LCD ekran
Video Kayıt 720 x 480  60i

Kayıt Süresi:

6GB yerleşik SD bellekle (F54)

SF: 6s20dak
F:  8s
N: 10s20dak

Image Stabilization HDIS
Sabit Görüntü Çözünürlüğü 1.9 Megapiksel JPEG
Cihaz Bağlantı Özellikleri USB arayüzü

Birleşik arayüz

Pil Türü BP105R(1050mAh,F50) /

BP210R (2100mAh)

Kayıt Süresi (yaklaşık) 130dak / 260dak (4s20dak)
Renkler Siyah
Boyutlar 53.9 X 56.4 X 119.0  mm
Satış Fiyatı 429TL
Satışa Sunulma Zamanı Satışta