Anasayfa Haber Bebekler Samsung’la Gülüyor, En Güzel Fotoğraflar Kazanıyor

Bebekler Samsung’la Gülüyor, En Güzel Fotoğraflar Kazanıyor

Samsung Electronics Türkiye’nin, bebekleri gülümseten “Gülen Bebekler” fotoğraf yarışması, Facebook üzerinden başlıyor

25 Temmuz 2011, İstanbul- Dijital platformun başarılı isimlerinden Samsung Electronics Türkiye, Facebook üzerinden yürütülecek yeni projesi “Gülen Bebekler Yarışması”nı duyurdu.

19 Temmuz – 18 Ağustos 2011 tarihleri arasında düzenlenecek yarışmaya katılım, Samsung Türkiye Facebook ana sayfası üzerinden yapılıyor. Samsung’un çift LCD ekranlı  PL120 ve PL170 dijital fotoğraf makinalarına ait özelliklerin bilinirliğini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada katılımcılar, bebek fotoğrafları için oluşturulmuş 3 farklı kategoride yarışabiliyor.

Kategorilerden ilki olan “Güzellik Çekimi” kategorisi için, en iyi portre fotoğrafına sahip bebek fotoğrafı, “2View” kategorisi için, bebekle birlikte çekilen en güzel fotoğraf, “Sihirli Çerçeve” kategorisi için ise; PL serisine ait özel çerçeveler içerisinde en güzel görünen fotoğraf ödüllendirilmeye tabi tutulacak.

Samsung Dijital Pazarlama Müdürü, Dijital Pazarlama Müdür Yardımcısı, Samsung Dijital Görüntüleme Satış ve Pazarlama Müdürü ve fotoğraf eğitim uzmanından oluşan 4 kişilik jüri  tarafından belirlenecek birincileri, ödül olarak Çift LCD ekranlı samsung PL120 dijital fotoğraf makinesi kazanacak. Birincilik ödülünün yanı sıra, yarışmaya katılanherkeshepsiburada.com’dan PL120 alımlarında geçerli olacak %20 indirim kazanacak.!

PL120 Hakkında:

PL120 tüm fotoğraf makinesi kullanıcılarına çift LCD ekran teknolojisinin katma değerlerini sunuyor ve her kullanıcının objektifin arkasından çıkıp, önüne geçerek fotoğraflarında kendilerini de mükemmel şekilde çekebilmelerini mümkün kılarak, kullanıcının isteği doğrultusunda yalnızca ön ekranı devreye sokmayı sağlıyor ve kullanıcıya ekstra mahremiyet sunuyor. Buna ek olarak sihirli çerçeve, çocuk modu ve zıplama modunu kullanarak fotoğraf çekmek çok pratik ve eğlenceli hale geliyor. 26 mm lense sahip olan PL120 özellikle portre çekimleri için ideal . Ayrıca PL120’de 14.2MP çözünürlükteki fotoğraf çekimi ile hatıralarınızın her zaman canlı kalmasını sağlar

Yarışma hakkında daha fazla bilgiye www.facebook.com/SamsungTurkiye adresinden ulaşmak mümkün.