Anasayfa Haber Nükleer Kıyamete iPhone İle Hazırlanın!

Nükleer Kıyamete iPhone İle Hazırlanın!

Radyasyon gayet sinsi bir tehlikedir, diğer tehlikeleri bir şekilde farkedebilirsiniz, ama radyasyonu sezmenin imkanı yoktur. Etkilerini hissetmeye başladığınızda ise genellikle çok geç olmuştur. Tabii gidip profesyonel bir Geiger sayacı satın alabilirsiniz, ama neden bununla yetinesiniz ki? Ürettiği sıra dışı aksesuarlarla diğer ülkelerde adını duyuran Scosche’nin yani iPhone aksesuarı RDTX-PRO ile siz de nükleer kıyamete modaya aykırı düşmeden hazırlanabilirsiniz!

RDTX-Pro önümüzdeki ay öncelikli olarak Japonya pazarında satışa sunulacak. Japonya’nın bir süredir nükleer santral sızıntıları yüzünden karanlıkta daha fazla parlar hale geldiğini düşünürseniz bunu pek şaşırtıcı bulmayacaksınız. Japonya satış fiyatı 330 dolar olacak ve firma her satıştan 10 doları Tohoku depremi ve tsunamisinin yaralarını sarmak için çabalayan yardım örgütlerine bağışlayacak.

Cihaz gerçekte kendi başına da radyasyon alarmı olarak kullanılabilen hayli hassas bir Geiger ölçüm cihazı, ancak iPhone ile entegre kullanıldığında beraberinde gelen uygulama sayesinde işlevi çok daha genişliyor. Herşeyden önce ölçüm sonuçlarını ekran görmekle kalmıyor, bu sonuçları ve okumaların alındığı bölgeleri internet üzerinden Facebook ve benzeri siteler sayesinde halkla paylaşabiliyorsunuz. Tabii ki cihazın genel tasarımı da iPhone sevenlerin moda anlayışına ters düşmeyecek biçimde yapılmış. Ne de olsa radyasyon zehirlenmesi yeterince kötü, yanına bir de sevimsiz bir iPhone aksesuarıyla görünmeyi kim ister? Cihaz şimdilik sadece Japonya’da satılacak ancak önümüzdeki yıllarda ülkemizde de satışa sunulacağını yürekten umuyoruz. İçimizden bir ses ihtiyacımız olacağını söylüyor.