Anasayfa Oyun Modern Warfare 3 Sızıntısı Durmuyor!

Modern Warfare 3 Sızıntısı Durmuyor!

Serinin önceki oyunları eleştirmenlerden tam not alırken, serinin merakla beklenen yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3’ün bir bölümü internete sızmıştı. Steam üzerinden oynanan PC sürümünün internete sızdığı hakkındaki haberlerin arkasından oyunun çoklu oyunculu haritaları da sızdı.

Oyunun çıkmasına neredeyse 1 hafta gibi bir süre kalmış olmasına rağmen sızan görüntüler ve haritalar şimdiden forumlarda tartışılmaya başlandı. Oyuna henüz sahip olmadan pusu noktalarını saptayan oyun severler şimdiden taktik kurmaya başladılar. Hem oyun, hem de haritalar torrent gibi araçlar üzerinden hızla ve binlerce oyuncu tarafından indiriliyor. Bu sızıntının tam da Battlefield 3‘ün çıkışına denk gelmesi bazı dedikodulara bile yol açmış durumda.

Sızan haritalarla ilgili herhangi bir doğrulama Activision’dan gelmiş değil. Herhalde görüntülerin gerçek olup olmadığını oyunu bilgisayarlarımıza ya da konsollarımıza kurduğumuzda anlayabileceğiz.

8 Kasım ve sonrasındaki birkaç hafta içerisinde Battlefield 3 ve Modern Warfare 3’ün savaşının da nasıl şekilleneceğini merakla bekliyoruz.