Anasayfa Haber Intel’in Windows 8 Grafik Sürücüleri Çıktı!

Intel’in Windows 8 Grafik Sürücüleri Çıktı!

İşlemci devi Intel, Microsoft’un yeni nesil işletim sistemi için grafik sürücülerini çıkarttı bile… Windows 8’in Tüketici Önizleme sürümü artık Intel’in yeni nesil entegre grafik çiplerini tam anlamıyla destekleyecek.

HD Graphics Drivers for Windows 8 Consumer Preview olarak Intel’in sitesinde listelenen sürücüler, Windows 8’i çıkar çıkmaz ekran kartı sürücüsü sorunu olmadan ve yeni teknolojilere tam destek vererek kullanabilmenin önünü açacak.

Windows Display Driver Model (WDDM) 1.2 sürümü gereklerine uygun olan bu sürücüler Intel’in 3. nesil Core işlemcilerinde bulunan HD 4000, 2. nesil Core işlemcilerde bulundan HD 3000 ve HD 2000 grafik çipleri için hazırlandılar. HD4000, HD 3000 ve HD 2000 grafik çipleri özellikle Ultrabook gibi kompakt taşınabilir bilgisayarlarda kullanıyor. HD 4000 Serisi grafik çipleri yeni Ivy Bridge Core i işlemcileri kullanan Ultrabook’ların oyun performansını arttırmak için geliştirildi.

Yeni Intel HD Grafik sürücüleriyle desteklenen teknolojiler arasında DirectX 11 (Yeni nesilde), Stereoscopic 3D, ekran geçişinde titreşim önleme gibi özellikler yer alıyor.

İndirme Bağlantıları: Intel HD Graphics Driver Windows 8 Consumer Preview 64-bit sürüm, 32-bit sürüm…