Anasayfa Haber Turkcell’den E-faturayı Seçenlere Hediyeler Var

Turkcell’den E-faturayı Seçenlere Hediyeler Var

Turkcell e-fatura
Turkcell e-fatura
Turkcell e-fatura
Turkcell e-fatura

Turkcell’in çevre dostu bir seçenek olan e-fatura kullanımını teşvik etmek için başlattığı kurumsal müşterilerine yönelik kampanya son buldu. Mayıs ayı boyunca devam eden “Kurumsal E-Fatura Kampanyası” ile e-faturayı seçen kurumsal şirketler arasında yapılan çekilişi kazanan şanslı müşteriler, 1 Volkswagen Jetta, 25 iPhone 4S ve 50 adet iPad2 kazandılar. Kampanya dahilinde 59.500 hat e-faturaya geçti, diğer deyişle kampanya ile 1 yılda 144 ağaç tasarrufu sağladı.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, bir ay önce başlattığı yeni kampanya ile kurumsal abonelerini hem daha yaşanılır bir çevre için adım atmaya hem de birbirinden güzel hediyeler kazanmaya teşvik etti. “Kurumsal E-Fatura Kampanyası” dahilinde Mayıs ayı içinde e-faturaya geçenler arasında yapılan çekilişle, 1 adet Jetta, 25 iPhone ve 50 iPad kazanan şanslı Turkcell’li şirketlerin isimleri açıklandı.

Kampanya dahilinde 59.500 hat e-faturaya geçti

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “E-fatura hem kağıt tüketimini hem de karbon salınımını azaltan çevre dostu bir uygulama. Elle imzalanmış faturayla eşdeğer olarak yasal geçerliliği olan elektronik fatura, kaybolma veya gecikme sorunlarını ortadan kaldırdığı için kurumsal müşterilerimiz için aynı zamanda hızlı ve güvenilir bir çözüm. Sadece 1 ayda 59.500 kurumsal hattımız bu uygulamaya geçti. Hediye kazanan ve çevreye katkı yönünde adım atan tüm kurumsal müşterilerimizi kutlarım” dedi.

e-fatura’ya geçmek için…

Çevre dostu bir seçimde bulunmak isteyen Turkcell’liler müşteri hizmetlerini arayarak, Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvurarak ya da Turkcell E-Fatura bağlantısındane-fatura talimatı” verebiliyorlar. Turkcell’in toplamda 400 bine yakın e-fatura abonesi bulunuyor.