Anasayfa Haber ASUS IFA’da ZENBOOK U500’ü duyurdu

ASUS IFA’da ZENBOOK U500’ü duyurdu

Üçüncü nesil Intel® Core™ i7 standart-voltajlı dört çekirdekli işlemciye sahip yeni ZENBOOK U500, tasarımdan ödün vermeden de yüksek performanslı ultra taşınabilir bilgisayarın mümkün olduğunu, tartışılmaz bir şekilde kanıtlıyor.

Dijital çağın dünya çapındaki yeni lideri ASUS, bugün ultra-ince, ultra-güçlü ZENBOOK U500VZ’yi duyurdu ve ZENBOOK Prime UX21A Touch, TAICHI ve Transformer Book’u ilk kez Avrupa’da görücüye çıkardı.

ASUS ZENBOOK U500VZ

Yeni ASUS ZENBOOK U500VZ, ince tasarımdan ödün vermeden de yüksek performanslı, ultra taşınabilir bilgisayarın mümkün olduğunu tartışılmaz bir biçimde ortaya koyuyor. Pürüzsüz alüminyum dış kaplaması ve kavisli hatlarıyla ZENBOOK U500VZ akıl almaz derecede güçlü 3. Nesil  Intel® Core™ i7 dört-çekirdekli işlemci barındırıyor. NVIDIA® GT650M opsiyonel grafik seçeneklerine ve 512GB SSD depolama gücüne sahip ürün, rekabetin ötesine geçecek kadar hızlı bir ultra taşınabilir bilgisayar.

En kalın noktası sadece 19,7mm olmasına rağmen, ZENBOOK U500VZ hem verimliliği hem de eğlenmeyi amaçlayanlar için harika bir performans gösteren 15” Full HD ekrana sahip. IPS teknolojisi, her açıdan görülebilecek canlı renkleri ve net görüntüyü mümkün kılarken, özel kaplama dikkat dağıtan yansımaları engelliyor. ZENBOOK U500VZ için konfor kelimenin tam anlamıyla kilit özellik. Ürünün tam boy klavyesinin ayrı bir sayısal tuş takımı bulunuyor. Aynı zamanda otomatik aydınlatmalı klavye, ortamdaki ışığı dikkate alarak parlaklığını ayarlıyor. Bu sayede her ortamda rahatlıkla çalışmanıza imkân veriyor.

Esnek depolama seçenekleri ZENBOOK U500VZ’nin çeşitli uygulama ihtiyaçlarını karşılayabildiği anlamına geliyor. 128 GB SSD ve 500GB sabit diskin birleşimi, yüksek performans ve yüksek kapasiteli depolama alanı arasında mükemmel denge oluştururken, çift SSD sürücüsü 512GB kapasiteye kadar üstün performans sağlıyor. Ürünün pil ömrü de bir o kadar etkileyici. ASUS Super Hybrid Engine II teknolojisi, en çok ihtiyaç duyulan anda elektriksiz kullanımı yüzde 25 uzatıyor.

ZENBOOK Prime UX21A Touch

Yeni ASUS ZENBOOK Prime UX21A Touch, çoklu dokunmatik ekrana sahip ilk ZENBOOK olma özelliğini taşıyor. 3. nesil Intel® Core™ işlemci ve 256GB SSD hafızaya sahip ZENBOOK Prime UX21A Touch, harika bir Windows 8 deneyimi sunan, incecik bir Ultrabook.

178 derece ultra-geniş görüş açısı ve 10 noktalı çoklu-dokunmatik kapasitif ekran, Full HD Super IPS+ özelliğiyle parlak ve canlı görüntü sağlamakla kalmayıp son derece hassas bir dokunmatik deneyimi de sağlıyor. ZENBOOK Prime UX21A Touch incecik ve pek tutumlu olsa da öncü teknoloji söz konusu olduğunda oldukça cömert davranıyor. Çift bant destekli 802.11n Wi-Fi en son 5GHz yönlendiricinin sunduğu kablosuz bağlantı hızından faydalanırken, USB 3.0 USB 2.0’ye kıyasla daha hızlı şarj imkânı ve 10 kat daha yüksek veri aktarma oranı sunuyor.

ZENBOOK Prime UX21A Touch’ın üstün performansı, mükemmelin ötesinde pil ömrü sunmasına engel olmuyor. ASUS Super Hybrid Engine II, sofistike güç yönetimi teknolojisi ile prize takmadan kullanıldığı süreyi yüzde 25 artırmakla kalmıyor, aynı zamanda anında işlevsellik ve iki haftaya varan bekleme (standby) süresi sağlıyor. Yüksek kaliteli ses donanımlarıyla ASUS’un SonicMaster ses teknolojisi, eşsiz ses kalitesini de yanınızda taşımanıza olanak tanıyor.

ASUS TAICHI

ASUS TAICHI, parlak çift taraflı ekranıyla ince ve stil sahibi bir ultra-taşınabilir bilgisayar. Kapak açık olduğunda tam boy, arkadan aydınlatmalı QWERTY klavye ve dokunmatik fareye sahip TAICHI, bir Ultrabook gibi kullanılabiliyor. Bununla birlikte, kapak kapalı olduğunda TAICHI hemen bir çoklu-dokunmatik tablet bilgisayar haline geliyor. Bu sayede daha önce sıradan bir Ultrabook’un sahip olmadığı bir esneklik sunuyor. Daha da iyisi, her iki ekran da birbirinden bağımsız olarak eşzamanlı çalışabiliyor. Bu da TAICHI’nin iki kullanıcı tarafından paylaşılabileceği anlamına geliyor. ASUS ZENBOOK kadar hafif ve ince olan TAICHI, 3. nesil Intel® Core işlemcisi, hızlı SSD depolama alanı ve çift bant destekli 802.11n Wi-Fi ile mobil performansından ödün vermiyor.

Dünyanın ilk dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı ASUS Transformer Book, ekranın klavyeden ayrılmasıyla geleneksel bir dizüstü olmaktan çıkıp tablet halini alabiliyor. Çoklu-dokunmatik tabletlerin taşınabilirliğini ve rahatlığını tercih eden, ancak verimli kullanım için işlevsellikten vazgeçmeyen kullanıcıları hedef alan Transformer Book, en son 3. nesil Intel® Core™ i7 işlemciyi ve SSD ve HDD depolama alanlarını içeriyor. Transformer Book ASUS Golden Ear ekibi tarafından geliştirilmiş entegre hoparlörleri ile kristal netliğinde, derin ve zengin bas sesi sağlayan ASUS SonicMaster teknolojisine de sahip.