Anasayfa Haber ASUS’tan Tabletlere Özel Harici DVD Yazıcı

ASUS’tan Tabletlere Özel Harici DVD Yazıcı

Akıllı televizyonlar ve tabletler için özel olarak tasarlanmış ASUS SDRW-08D3S-U harici DVD yazıcı, kullanıcılara olağanüstü bir ses ve görüntü keyfi yaşatıyor.

ASUS SDRW-08D3S-U harici 8X DVD yazıcı, USB 2.0 ve muhteşem AV Fonksiyonu aracılığıyla optik medyalardaki içeriği anında akıllı televizyonlar ve tabletler dahil olmak üzere çeşitli cihazlara aktarabiliyor. Windows ve Mac OS ile tam uyumlu olan ürün, çoklu güvenlik yöntemlerinin yanı sıra 256-bit şifreleme aracılığıyla veri güvenliği de sağlıyor. Zen-benzeri bir tasarıma sahip olan SDRW-08D3S-U, ASUS AVWHERE teknolojisi ile benzerlerinden ayrılıyor. Aynı şekilde 20mm inceliğindeki kasası ve 365 gr. gibi bir hafifliğe sahip olması sayesinde her türlü ev eğlence sistemine ve taşınabilirlik gerektiren portatif cihazlara kolayca entegre oluyor.

Çoklu cihaz ve işletim sistemi desteği

USB 2.0 üzerinden farklı cihazlara hemen bağlanabilen SDRW-08D3S-U, tek tuşla tabletler ve akıllı TV’ler ile uyumlu hale gelebiliyor. Böylece kurulum gerektirmeden ürün bu cihazların harici optik medya sürücüsüne dönüşebiliyor. Kullanıcılar, portatif cihazlarla evin herhangi bir yerinde olabildiği gibi oturma odalarında da rahatça içeriğin keyfini sürebiliyorlar. SDRW-08D3S-U, aynı zamanda daha iyi esneklik ve daha fazla kullanıcının ihtiyacını karşılamak için Microsoft Windows ve Apple Mac OS desteğiyle birlikte piyasaya sunuluyor.

Zen’den esinlenmiş şık tasarım ve kolay taşınabilirlik

ASUS’un diğer ürünlerindeki Zen düşüncesini güçlü bir biçimde yansıtan SDRW-08D3S-U, eşsiz tasarımıyla diğer harici sürücülerin sıradanlığından ayrılıyor. Dış paneller parlak bir dokunuşla tamamlanırken, ustalık içeren fabrikasyon yöntemleri ürüne, optik disklerinin görüntüsünü andıran kavisli, zarif bir yapı kazandırmış. SDRW-08D3S-U, ince ve kompakt biçimiyle her türlü ev eğlence sistemine sorunsuz uyum sağlarken kullanıcının tercihine göre yatay veya dikey olarak kullanılabilmesini sağlayan bir standla birlikte geliyor. Herhangi bir USB 2.0 yuvasından elektrik alabilen SDRW-08D3S-U, kendine özel bir güç adaptörü gerektirmeyerek kullanıcıları kablo kalabalığından ve ağırlıktan kurtarıyor; basit tak-çalıştır teknolojisiyle çok daha hızlı ve akıcı kullanıcı deneyimi sağlıyor. Ürünün kalınlığı yalnızca 20mm, ağırlığı ise sadece 365 gr. Bu özellikler SDRW-08D3S-U’yu kullanıcıların istedikleri yere rahatça götürebilmelerini ve ASUS AVWHERE yaklaşımı gerektiren her türlü farklı ses-görüntü keyfi için kullanabilmelerini sağlıyor.

Çok-katmanlı güvenlik tedbirleri

En son 256-bit şifreleme, SDRW-08D3S-U’nun kullandığı diskler üzerinde depolanan tüm verinin son derece güvenli bir şekilde saklanmasını sağlıyor. Tam bir gizlilik için şifre-kontrollü erişimi ve gizli dosya klasörünü bir arada bulundurarak önemli bilgilerin daima güvende kalmasını sağlıyor.