Anasayfa Haber Bitdefender Yine “Yılın Ürünü” Seçildi

Bitdefender Yine “Yılın Ürünü” Seçildi

Bitdefender, bağımsız analiz kuruluşu AV-Test tarafından 2012 yılının ‘En İyi Ürünü’ ödülünü kazandı.

Bitdefender, bağımsız analiz kuruluşu AV-Test tarafından 2012 yılının ‘En İyi Ürünü’ ödülünü kazandı.

DataStar’ın Türkiye distribütörü olduğu Bitdefender, güvenlik yazılımları alanında “Yılın Ürünü” ödülünü kazandı. Bağımsız analiz kuruluşu olan AV-Test tarafından açıklanan raporda 2012 yılının “En İyi Ürünü” seçilen Bitdefender, böylece bu unvanını 2012 yılında da sürdürmüş oldu. AV-Test 2011 yılında da Bitdefender’a bu ödülü vermişti.

AV-Comparatives CEO’su Andreas Clementi, Bitdefender’ın ne kadar güçlü bir güvenlik yazılımı olduğunu bu testin gösterdiğini belirterek, “Bitdefender, riskleri algılama, saptama ve giderme açısından çok iyi bir karışım oluşturuyor. Bunun sonucunda da ödülü hak ediyor” dedi.

Bitdefender, 2012 yılı boyunca AV-Test’in her ay yaptığı düzenli testlerde 9 kez üç yıldız alarak ilk sıraya yerleşti. Testler, algılama, gerçek dünya performansı ve daha fazla dosyayı kötü amaçlı yazılımlardan temizleme konularını kapsıyor. Bu üç dalda da en yüksek değer olan üç yıldız alan Bitdefender, böylece en iyi güvenlik yazılımı unvanına sahip oldu.

Bitdefender Labs Başkanı Viorel Canja, yeni tehditlere çok kısa süre içinde tepki veren çözümler geliştirebilen çevik ve deneyimli bir firma olduklarını belirterek, bunun sonucu olarak da bu başarıyı yakaladıklarını söylüyor. “Bitdefender, esnek bir teknolojiye sahip. Başarıda bu da önemli bir unsur” diyen Canja, 15 yıllık deneyimi, proaktif bir yapı ile sürekli geliştirdiklerini ve geliştirmeye de devam ettiklerini belirtiyor.

DataStar Ürün Müdürü Ekrem Ersin ise henüz altı aydır Türkiye distribütörü oldukları Bitdefender’ın Türkiye’de de beğenilen ve tercih edilen bir ürün haline gelmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Bitdefender ürünlerini deneyen kullanıcılar farkı net olarak görüyorlar ve deneyimden memnun kalıyorlar. Amacımız lisanslı kullanıcı sayısını artırarak, ürünün gerçek performansını daha fazla kişinin görmesini sağlamak” diyor.

Bitdefender ürünleri Bimeks mağazalarında

Öte yandan DataStar, Bitdefender ürünlerinin Bimeks mağazalarında da satışa sunulduğunu duyurdu. Artık, Bitdefender güvenlik yazılımları, Türkiye’nin önde gelen teknoloji mağazalarından Bimeks’in tüm mağazalarından satın alınabiliyor.

DataStar Ürün Müdürü Ekrem Ersin, Bitdefender ürünlerini kısa bir sürede yerelleştirerek, Türkçe olarak pazara sunduklarını ve beklenilenin üzerinde bir ilgi ile karşılaştıklarını belirterek, “Bu nedenle Bitdefender ürünlerinin satış kanalını sürekli geliştiriyoruz” dedi. Bimeks ile Bitdefender ürünlerinde de çalışmaya başladıklarını ve kısa sürede çok iyi satış rakamları elde ettiklerini vurgulayan Ersin, “Bimeks gibi yaygın bir mağaza zinciri ile Türkiye genelindeki teknoloji kullanıcılarına ulaşabiliyoruz. Ayrıca tüketicilere maksimum koruma sağlayan Bitdefender ürünlerini oldukça uygun fiyatlarla sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

En İyi Güvenlik Ürünü ödüllü Bitdefender’ın her tür kullanıcı gereksinimine uygun yazılımları bulunuyor. Bireysel kullanıcılar için Bitdefender Internet Security 2013Bitdefender Total Security 2013Bitdefender Antivirus Plus; kurumsal kullanıcılar için Small Business SecurityCloud Security for Endpoints; mobil cihazlar için Bitdefender Mobile Security gibi çözümleri bulunuyor. Bitdefender’in tüm ürünlerinin Türkiye’deki tek distribütörü olan DataStar, Türkiye genelindeki mağazalar ve bayileri aracılığıyla bu ürünleri tüketicilere ulaştırıyor.