Anasayfa Haber Index Bilgisayar’ın yeni Genel Müdür Yardımcısı Erhan Doğan oldu.

Index Bilgisayar’ın yeni Genel Müdür Yardımcısı Erhan Doğan oldu.

Index Bilgisayar’ın yeni Genel Müdür Yardımcısı Erhan Doğan oldu.

Bilgi teknolojileri sektörünün deneyimli ismi Erhan Doğan, sektörün öncü şirketlerinden Index Bilgisayar’ın Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Türkiye’nin önde gelen Bilişim Teknolojileri şirketi Index Bilgisayar, genel müdür yardımcılığı görevine Erhan Doğan’ı getirdi. Doğan; uzun yıllara dayanan yazılım, ürün yönetimi ve satış alanlarındaki yönetim ve strateji geliştirme konusundaki vizyonunu  Index Bilgisayar’ın önümüzdeki dönem hedeflerine aktaracak.
Index Bilgisayar Genel Müdürü Atilla Kayalıoğlu; “Grubumuza uzun yıllardır hizmet veren Erhan Doğan’ın geçmişten aldığı bilgi birikimi ve tecrübesinin ışığında Index Bilgisayar’ın geleceğine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” diye açıkladı.

Erhan Doğan kimdir?

1968 yılında Balıkesir’in Susurluk ilçesinde dünyaya gelen ErhanDoğan,İstanbul Atatürk Fen Lisesi’nin ilk dönem mezunlarından. Lisans eğitiminiBoğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamlayan Doğan, MoonStar yazılım firmasında Yazılımcı olarak başladığı kariyerinde, 1990 yılında Karma Bilgisayar’a geçti. Daha sonra Atom Elektronik A.Ş.’nin Kurucu
Ortağı ve Genel Müdürü olarak çalışan Doğan, ardından İnternet İletişim Teknoloji A.Ş.’de satış ve pazarlama yönetimi konularında çalıştı. 1996’da Neteks A.Ş. Kurucu Ortağı ve Yöneticisi olarak kariyer yolculuğuna devam etti.
Bilişim sektöründe Türkiye ve dünya pazarını yakından tanıyan Erhan Doğan, 2001 yılında Neteks A.Ş.’nin Index Grup bünyesine katılma ve 2007 yılında dünyanın en büyük katma değerli dağıtıcılarından biri olan Westcon Group ile ortaklık süreçlerinin yönetiminde aktif görev aldı. Tüm
bu süre boyunca Index Grup bünyesinde Neteks A.Ş. Genel Müdürlük görevini sürdürdü.
Bağlama çalmaktan, seyahat etmekten ve sinemaya gitmekten hoşlanan eski amatör oto
yarış pilotu Erhan Doğan, evli ve bir çocuk babasıdır. İstanbul Atatürk Fen nLisesi Mezunlar (İAFL) Derneği ve Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) üyesidir.