Anasayfa Haber Google+ Büyüyor!

Google+ Büyüyor!

Google+ içeriğini ve özelliklerini artırmaya devam ediyor.
Google+ içeriğini ve özelliklerini artırmaya devam ediyor.

Yeni güncellemeyle birlikte Google+ hesabına daha büyük görseller eklemek mümkün.

Google’ın kendisine ait sosyal medya ağı Google+, Facebook’a nazaran daha az hesap barındırıyor. Ancak Google, üyelerinin azlığından şikayetçi değil. Hatta onlar için en iyisini yapmaya çalışıyor.

Arama motoru devi, sosyal medya ağı için yeni bir güncelleme yaptı. Kullanıcılar artık 16:9 oranında 2120×1192 çözünürlükte görseller yükleyebiliyor. Bu görseller sadece yüklenmekle kalmıyor, birebir aynı boyutlarda görüntülenebiliyor.

Google+ üyeleri kapak görsellerini yüksek çözünürlükte yükleyebilecek.
Google+ üyeleri kapak görsellerini yüksek çözünürlükte yükleyebilecek.

Böylece daha geniş ve detaylı kapak fotoğrafları oluşturabilmek mümkün. Bu güncellemeyle birlikte Google+ arayüzünde de birkaç değişiklik yapıldı. Bölümler arasında kolayca geçiş yapabilmek amacıyla sekmeler oluşturuldu. Sosyal medya aracılığıyla yaptığınız +1leri görebiliyor, son gelişmeleri sekmeler üzerinden geçiş yaparak takip edebiliyorsunuz.

Son olarak hesap bilgilerini içeren “Hakkında” bölümü üzerine yoğunlaşılmış. Hesap sahibi, kişisel bilgilerini daha detaylı biçimde gösterebiliyor.

Google’ın bu ufak güncellemesi ilerleyen süreçte iyi geri bildirimler alacaktır. Birçok internet kullanıcısına göre yellerin estiği Google+, kendisini büyütmeye devam ediyor.