Anasayfa Mobil Sony Xperia L Ortaya Çıktı: Kod Adı TaoShan C210X

Sony Xperia L Ortaya Çıktı: Kod Adı TaoShan C210X

Sony Xperia Smartphone
Sony Xperia Smartphone

Yeni Sony Xperia L cep telefonu ortaya çıktı. İşte orta direk kullanıcıları hedefleyen yeni Xperia L’nin ortaya çıkan özellikleri…

Sony Xperia Smartphone
Sony Xperia Smartphone

Sony Xperia L cep telefonu TaoShan kod adına ve C210X koduna sahip. 4.3 inç FWVGA ekrana, 8 megapiksel Exmor RS arka kameraya sahip olan bu cep telefonu, Xperia Z ile kıyaslandığında orta direk kullanıcıları hedef alacak.

Teknik özelliklerine baktığımızda Qualcomm Snapdragon 1GHz çift çekirdek işlemciye, Adreno 305 grafik yongasına sahip olması beklenen cep telefonun RAM’i henüz ortaya çıkmadı ancak 8 GB depolama alanı, microSD bellek yuvası ile genişletme imkanı, 1700 mAh batarya, 128.7 x65 x 9.7 mm boyutlar neredeyse kesinleşti. FWVGA ekranı 480 x 854 piksel çözünürlüğe sahio olacak olan telefonun işletim sisteminin Android 4.1.2 Jelly Bean olması bekleniyor.

Sony Xperia L’nin resmi açıklamasının önümüzdeki günlerde Sony Xperia SP (C530X) modeli ile aynı zamanlarda yapılması kuvvetle muhtemel. Sony böylece sadece Xperia Z gibi bir modelle yetinmiyor, farklı fiyat aralıklarında seçenekleri zenginleştiriyor.