Anasayfa Haber MSI Gaming Anakartlar Çıktı!

MSI Gaming Anakartlar Çıktı!

MSI Gaming anakartlar satışa sunuldu, işte MSI Gaming Serisi anakart modelleri: Z77A-GD65 Gaming , Z77A-G45 Gaming, Z77A-G43 Gaming, B75A-G43 Gaming…

 

MSI Gaming Anakartlar
MSI Gaming Anakartlar

MSI’ın ilk kez CeBIT 2013 sırasında dünyaya tanıtılan yeni  Gaming anakart serisi satışa çıktı. Yeni Z77 Gaming modelleri 2014 yılı sonlarına kadar raflarda boy gösterecek. Bu modeller, kısa süre önce tanıtılan Gaming ekran kartları ile birlikte PC oyuncuları ve meraklılarına oyun odaklı sistemlerde boy gösterecek.

Team Fnatic
Team Fnatic

MSI Z77 Gaming anakartlar, mümkün olan en düşük gecikme süresi (ping) ve fare, klavye ve setlerinde en hızlı tepki için tasarlandı. Oyunculara özel tümleşik ses çözümüne de sahip Z77 Gaming serisinde birden fazla ekran kartını rahatlıkla barındırabilecek boş alan bulunuyor. Tüm bu sayılanlar, MSI Gaming anakartların sahip olduğu oyunculara has özelliklerden sadece birkaçı.

Ben 10 yıldır profesyonel oyun dünyasındayım ve 2006 yılından bu yana Team Fnatic ile birlikteyim. Oyuncular için en iyi oyun donanımını geliştirmek için MSI ile birlikte çalıştık. Bu projelerin en yenisi MSI Z77 Gaming anakartlar, bir oyuncunun ihtiyacı olan tüm araçlara sahip. Artık bize kalan tek şey sadece oynamak, yani JUST GAME!” – Patrik “cArn” Sättermon, Chief Gaming Officer, Team Fnatic.

Z77A-GD65 Gaming

msi-z77a-gd65_gaming_boxpr2

Sound Blaster Cinema
Sound Blaster Cinema

MSI Z77A-GD65 GAMING, MSI oyun anakartları serisinin en üst modeli ve mevcut tüm MSI Gaming teknolojileri ile donatıldı: Ağ gecikmelerinin korkulu rüyası Killer NIC, stereo kulaklıklarla kullanıldığında bile mucizeler yaratan gerçek ses deneyiminde sınıfının lideri Sound Blaster Cinema, çoklu GPU kullanımını optimize eden Triple GPU desteği, sisteminizden çok daha fazla oyun performansı almanızı sağlayan OC Genie 2 gibi hızaşırtma araçları bu özelliklerden yalnızca birkaçı.

Oyuncular Ne İster?

Tüm oyuncular aynı özelliklerde olmadığı gibi, MSI Gaming anakartlar da farklı ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandı. Sizin açınızdan bu, kullanmayacağınız özelliklere fazladan para ödemeniz gerekmediği anlamına geliyor. Bizim için ise sektörün şimdiye kadar hiç görmediği gerçek Gaming anakartları üretmek demek. Tüm bunların sonucunda, oyunda en iyi olmak için gereken anakarta artık sahipsiniz!

MSI Gaming Serisi anakart modelleri: Z77A-GD65 Gaming , Z77A-G45 Gaming, Z77A-G43 Gaming, B75A-G43 Gaming

MSI Gaming anakartlarla ilgili daha fazla bilgi için: game.msi.com