Anasayfa Teknoloji Yandex.Browser 1.7 Hazır!

Yandex.Browser 1.7 Hazır!

Yandex Browser'a eşitleme özelliği eklendi
Yandex Browser'a eşitleme özelliği eklendi

Yeni özellikleriyle Yandex.Browser’ın 1.7 sürümü indirmeye hazır. İşte Yandex’in internet tarayıcısındaki yenilikler…

Yandex Browser'a eşitleme özelliği eklendi
Yandex Browser’a eşitleme özelliği eklendi

Yandex.Browser’ın yeni sürümü, farklı bilgisayarlardaki kurulumları arasında veri eşitlenebilmesi ve arkaplan resimleriyle kişiselleştirilebilme özellikleriyle indirilmeye hazır.

Yeni ve geliştirilmiş özellikleriyle Yandex.Browser 1.7 kullanıma sunulan internet tarayıcı daha önceki sürümlerinde olmayan özelliklerle donatıldı ve geliştirildi. Yeni sürümle birlikte gelen eşitleme özelliği sayesinde kullanıcılar, tarayıcılarının çeşitli ayarlarını ve kaydetmiş oldukları yer imlerini sadece tek tıkla başka bir bilgisayarda kurulu bir Yandex.Browser’a aktarabilecek ve böylece kişisel ayarlarına her an her yerden ulaşabilecekler.

Eşitleme özelliği, tarayıcının arayüz ayarları, yer imleri, favoriler, kayıtlı şifreler ve form bilgileri, tarayıcı geçmişi ve eklentiler gibi verilerin tamamının; veya kullanıcıların tercihine göre sadece bir kısmının, farklı bilgisayarlardaki kurulumlar arasında otomatik olarak eşitlenmesine olanak sağlıyor. HTTPS güvenlik protokolüyle Yandex’in bulut tabanlı veri depolama servisi Yandex.Disk’in sunucularında yedeklenen veriler; bu sayede, Yandex.Browser yüklü olan bilgisayarlar bozulduğunda bile asla kaybolmuyor ve her zaman erişilebilir olma özelliklerini koruyor.

Arkaplan resimleri ile kişiselleştirin

Yandex Browser arkaplan kişiselleştirme özelliğine kavuştu
Yandex Browser arkaplan kişiselleştirme özelliğine kavuştu

Yandex.Browser’ın bir diğer yeni özelliği de tarayıcı sayfasının fonuna arkaplan resmi atanarak kişiselleştirilebilmesi. Kullanıcılar, isterlerse Yandex.Browser içinde ön tanımlı görsellerden herhangi birini seçebiliyor veya diledikleri herhangi bir görseli yükleyerek arkaplan resmi olarak kullanabiliyor.

Yandex.Browser 1.7’yi browser.yandex.com.tr adresinden indirebilirsiniz.