Anasayfa Haber Galaxy S4 Zoom Ortaya Çıktı

Galaxy S4 Zoom Ortaya Çıktı

galaxy-s4-zoom-tanıtıldı

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4’ün Zoom sürümü ile ilgili iddialar kızışıyor.

Samsung Galaxy S4 Zoom ile ilgili dökümanlar geçen haftalarda piyasaya sızmıştı. Fakat en sonuncusu hayli iddialı. Bu denli somut kanıtlara dayanamayan Samsung ise telefonu onayladı.

Resmi olarak tanıtılmamış olan Galaxy S4 Zoom’u bir Rus sitesi olan hi-tech.mail.ru, incelemeye aldı. Açıkçası ürünün bir akıllı telefona benzediğini söyleyemeyeceğiz. Daha çok bir büyük bir kameraya benziyor. Arkasına monte edilmiş büyük kamerası ve ”Samsung” etiketine sahip telefon, oldukça ilginç bir görüntü oluşturuyor. Site, ürünün bu yazın ilerleyen zamanlarında 600$ fiyat etiketiyle çıkış yapacağını söylüyor.

Kamerasından dolayı oldukça kaba bir tasarıma sahip olan telefonu, çoğu kullanıcıya hitap etmeyebilir. Daha çok telefonlarının üzerinde büyük bir kameradan hoşlanan tüketicilere hitap edecek gibi gözüküyor. Açıkçası bir telefon olarak çok etkileyici teknik detaylara sahip değil. 4.3 inç 960×540 çözünürlüğe sahip ekranı, 1.5GHz hızında Exynos işlemcisiyle beraber 1.5 GB RAM ile öne çıkıyor.

Elbette tahmin edebileceğiniz gibi telefonu öne çıkaran özelliği 16 Megapixel kamerası ve altındaki oldukça büyük 10X Zoom lensleri. Telefon ile 1080p video kaydetmek mümkün olacak. Ayrıca 8GB bellek ile geleceği söylenen ürün, ayriyeten belleğin genişletilmesine imkan tanıyan microSD slota sahip olacak.

125.5 x 63.5 x 15.4 mm boyutlarıyla biraz büyük olsa dahi halen taşınabilir bir ürün. Fakat elbette tüm akıllı telefonlardan her halükarda daha kalın. Ayrıca 15.4mm kalınlık sizi aldatmasın. Bu kalınlık ürünün en ince kısmını belirtiyor. Büyük kamera lenslerinin olduğu kısmı da hesaba katarsak, oldukça büyük bir telefon.