Anasayfa Haber Instagram’a Video Özelliği Eklendi!

Instagram’a Video Özelliği Eklendi!

Instagram artık video özelliğine de sahip! Fotoğraf filtreleriyle popüler olan sosyal ağ Instagram, yeni video özelliği ile kullanıcılara Instagram’a özgü videolar oluşturma imkanı sunuyor…

instagram-videoInstagram, yeni eklenen video özelliği ile kullanıcılarına hikayelerini paylaşmanın bir başka yolunu sunuyor. 130 milyon kullanıcıdan oluşan topluluğu ile dev bir sosyal ağ olan Instagram bu yenilik ile daha fazla kullanıcı kazanmak istiyor.

Yeni video özelliği sayesinde Instagram’da 15 saniyeye kadar olan videoları çekip düzenlemek mümkün. 13 Özel yeni video filtresi ile videoları daha güzel ve özel hale getirme imkanı sağlanıyor. Kullanıcılar video paylaşırken, kaydettikleri videodan en sevdikleri görüntüyü kapak karesi olarak seçebiliyor ve bu sayede videolarının küçük resminin de haber akışında güzel görünmesini sağlayabilecekler.

Instagram, gelişigüzel çekilen sarsıntılı videoları düzelten “Cinema” teknolojisini de hayata geçiriyor. Tüm iOS ve Android işletim sistemli cihazlar için Apple Store ve Google Play’den indirilebilen yeni Instagram, resmi Instagram blog’unda tanıtıldı.

Instagram tarafından çekilen örnek videolar:

http://instagram.com/p/aye9vdyo-R/

video instagram toggle