Anasayfa Haber HTC Yeni Windows Telefonunu Duyurdu

HTC Yeni Windows Telefonunu Duyurdu

HTC-Windows-Phone-8X

HTC, yeni WP8 ile Windows telefonlarda alışılmış limitlerin üzerine çıkıyor. Yeni telefonun HTC One ile benzerlik göstermesi de şaşırtıcı.

HTC, yeni bir Windows Phone 8 üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni çıkacak ürünün HTC One’nın sahip olduğu nitelikleri taşıması da oldukça şaşırtıcı. Elbette bu yeni telefon HTC’nin amiral gemisi HTC One ile birebir aynı olmayacak. Ancak birbirlerine karşı birtakım benzer özellikler taşıyacakları aşikar.

Ürünün teknik detayları tamamen duyurulmasa da, 4 – 5 inç ekranı olacağı düşünülüyor. Telefon, aynı zamanda tamamen metal kasaya sahip olacak. Diğer HTC telefonlardan da alışık olduğumuz gibi Beats Audio desteği ve Windows Phonelar için GDR3 güncellemesine sahip olacak. Ayrıca telefonda yüksek çözünürlüklü bir kamera göremezsek bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı olacak.

HTC One 4.7 inç 1080p ekrana sahipken, 8X 4.3 inç ve 720p ekrana sahipti. Bu bağlamda yeni Windows Phone amiral gemisinin daha büyük bir ekran ile geleceği belirtiliyor. Herkesin beklediği 1080p görüntüleme ise Windows Phonelara GDR3 ile geliyor. Böylece HTC One’ın mükemmel ekranını yeni Windows Phone’unda da görebileceğiz.

HTC’nin yeni ölümcül silahının ise bu sonbaharda piyasaya sürülmesi bekleniyor.