Anasayfa Makale Hayat Spellfair; Eski Çağlara Büyülü Bir Yolculuk

Spellfair; Eski Çağlara Büyülü Bir Yolculuk

Spellfair
Spellfair

Spellfair etkinliği 13 Temmuz’da Türkiye’de! İşte eski çağlara büyülü bir yolculuk vadeden Spellfair’ın detayları…

Spellfair
Spellfair

Boğaziçi Üniversitesi Gerçek Macera Oyunları Kulübü tarafından 13 Temmuz’da düzenlenecek Spellfair, Türkiye’nin ilk eski çağ panayırı olarak katılımcılarına büyülü anlar yaşatmayı hedefleyen bir atmosfer etkinliği. Ortaçağ Avrupası’ndan Edo Japonyası’na, Rönesanstan Lale Devrine kadar, tarihi veya mitolojik bütün konseptler, panayır havasında katılımcılara sunuluyor.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Yerleşkesin’de gerçekleşecek Spellfair, kampüsün tarihi binaları ve eşsiz doğasıyla harikulade bir atmosfer yaratacak. Profesyonel tiyatrocuların soytarılar, jonglörler, kral, prens ve prenseslerin rollerine bürünerek etrafta dolaşacağı etkinliğe, katılımcılar da arzu ettikleri kostümlerle gelip bu büyülü panayırın bir parçası olabilecekler.

Günboyu etkinlik alanında atmosferi pekiştirecek folk ve klasik eserler çalınacak. Belirli saatlerde canlı gruplar akustik performans sergileyecek, alanda gezgin ozanlar dolaşacak. Etkinlik finalinde magilum gurubu yeni albümlerinden şarkıların akustik yorumlarıyla birlikte mum ışıkları eşliğinde büyülü şölenin finalini taçlandıracak.

Etkinlik sırasında bir çok kostüm – makyaj atölyesi de düzenleniyor. Türkiye’de ilk defa dünyaca ünlü kostüm sanatçıları Kamui ve Calssara davetli olarak alanda bulunup,düzenleyecekleri atölyeler ile büyüleyici sanatlarının sırlarını paylaşıp, Spellfair ödüllü kostüm yarışmasının da jürisi olarak görev alacaklar.

Tatil gününüzü farklı bir dünyada değerlendirmek veya zaten aşina olduğunuz kostüm etkinliklerinin en büyülüsüne katılmak istiyorsanız, sizi Spellfair’e bekliyoruz.

Etkinlikle ilgili soru ve görüşlerinizi bildirmek veya kostüm konusunda yardım almak için Spellfair facebook etkinlik sayfasına başvurabilirsiniz.