Anasayfa Haber Lenovo Türkiye, Arena Bilgisayar İle El Sıkıştı

Lenovo Türkiye, Arena Bilgisayar İle El Sıkıştı

Lenovo Logo

Lenovo, Türkiye’de tablet satışı için Arena ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

PC üreticisi ve PC+ pazarının öncü şirketlerinden Lenovo, Türkiye’de teknoloji pazarının lider tedarikçilerinden Arena Bilgisayar ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Lenovo Technology B.V. Merkezi Hollanda Türkiye Şubesi ile Arena Bilgisayar arasında gerçekleşen bu anlaşmaya göre, ThinkPad ile IdeaPad serisi tablet bilgisayarların distribütörlerinden biri de Arena Bilgisayar olacak.

Üstün teknolojisinin yanı sıra tasarım gücüyle de müşterileri için ödüllü bilgisayarlar üretmeye devam eden Lenovo, aynı stratejiyle tablet pazarında da etkili olmaya başladı. Piyasanın en dayanıklı, yüksek teknolojiye sahip ve tüketicilere eşsiz dokunmatik deneyimi yaşatan ThinkPad ve IdeaPad tablet cihazlarıyla pazar liderliğini güçlendiren Lenovo’nun yakın zamanda piyasaya sunulacak yeni tablet serisinin distribütörleri arasında Arena Bilgisayar da yer alacak.

Tablet Pazarında İddialıyız

Distribütörlük anlaşmasıyla ilgili açıklama yapan Lenovo Türkiye Genel Müdürü Gülfem Çakmakçı: “Lenovo, yenilikçi ürünleri ve üstün teknolojisiyle bu yıl hak ettiği pazar liderliğine yükselmeyi başardı. Bu büyümede kuşkusuz, akıllı telefon ve tabletleri de içeren PC+ pazarındaki aktif rolümüzün büyük payı var” dedi.

Bu nedenle önümüzdeki dönemde, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tablet satışlarına da önem vereceklerinin altını çizen Çakmakçı: “Bu nedenle piyasanın en güçlü firmalarıyla distribütörlük anlaşmaları gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri olan Arena Bilgisayar ile yaptığımız bu distribütörlük anlaşmasının genel satış rakamlarımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.