Anasayfa Haber ABBYY PDF Transformer+’ı Duyurdu

ABBYY PDF Transformer+’ı Duyurdu

ABBYY PDF Transformer+

Yeni tam donanımlı Transformer+, çok yönlü işlevsellik ve sezgisel arayüz sunuyor.

ABBYY, PDF belgeleriyle çalışma imkanı tanıyan ödüllü yeni nesil PDF uygulaması ABBYY PDF Transformer+’ın çıkışını bugün duyurdu. Pek çok yeni özelliğe sahip ürün, artık başta PDF içeriğinin incelenmesi ve düzenlenmesi için kullanımı kolay araçlar, dokümanlar üzerinde yorum ve birlikte çalışma imkanı, güçlü tam metin arama, geliştirilmiş PDF oluşturma, PDF dönüştürme ve koruma olmak üzere bir PDF dokümanının tüm yaşam döngüsünü kapsıyor. Bu da, kullanıcıların her türlü PDF dokümanından gelen içeriği başka bir yazılıma ihtiyaç duymadan görüntülemesine, yönetmesine ve çıkartmasına imkan tanıyor.

ABBYY’nin FineReader Ürün Departmanı Müdürü Sergey Popov konuyla ilgili şunları söyledi: “Gündelik PDF işleri için düşük maliyetli sade bir çözüm olarak tasarlanan yeni uygulama, kullanıcılara bir PDF dokümanda bulunan metin, resim, tablo ve bağlantı gibi içerikler üzerinde gerçek bir kontrol sunuyor. Artık kullanıcılar bir PDF dosyası içindeki bilgileri hızla güncelleyebilir ya da PDF dosyasına doğrudan açıklama ekleyebilirler.”

Tüm İşlevlere Sezgisel Erişim

ABBYY PDF Transformer+, tüm işlevlerine kolay erişim sağlayan oldukça sezgisel bir arayüz sunuyor. Deneyimsiz kullanıcıların bile karmaşık, çok sayfalı PDF dokümanları üzerinde kolayca çalışmaya başlamasına imkan tanıyor.

PDF İçeriğini Değiştirmek için Eksiksiz İşlev Seti

ABBYY PDF Transformer+, PDF belgelerinin düzenlenmesini kolaylaştıran sezgisel araçlar sunar. Kullanıcılar artık yazım hatalarını düzeltebilir; ufak metin parçaları ekleyebilir veya silebilir; resimler ekleyebilir, bunları kaldırabilir veya düzenleyebilir; seçilen metinleri, tabloları ve resimleri Pano’ya çıkartabilir ve kopyalayabilir; PDF dosyalarının sayfalarını yeniden düzenleyebilir veya sıralayabilir ve daha pek çok işlem yapabilir. Uygulama aynı zamanda kullanıcıların, tüm PDF dokümanını (açıklamalar ve meta verileri dâhil) tarayarak gerekli bilgileri hızla bulmasına, ardından da arama sonuçlarını işaretlemesine veya belgeyi yazdırmaya hazırlamasına olanak tanıyan güçlü bir tam metin arama işlevi sunar.

PDF Dokümanları Üzerinde Etkileşimli Tartışma

Bir belgeyi çalışma grubu içinde inceler veya onaylarken PDF içine açıklama ve not eklemek artık çok kolay. ABBYY PDF Transformer+ kullanıcıların açıklamalarını izler ve tartışmanın takip edilmesini, önerilerin değerlendirilmesini, geri bildirimleri ve fikir paylaşımlarını kolaylaştırır. Kullanıcılar ayrıca, daha etkili bir birlikte çalışma için çeşitli önerilere ve tartışma konularına “özel durumlar” atayabilirler.

Taranmış Resimler Dahil Her Türlü PDF Dosyasını Destekler

ABBYY PDF Transformer+ ile çalışan bir kullanıcı artık ne tür bir PDF dosyası üzerinde çalışmakta olduğunu düşünmek zorunda değil. ABBYY’nin OCR teknolojisi ile Adobe PDF Library teknolojisinin bu benzersiz kombinasyonu, müşterilerin her türlü PDF dosyası üzerinde, hatta sadece resim ya da taranmış PDF’ler gibi bilgileri “mühürlenmiş” salt resim dokümanlarda bile %99,8’lik bir doğruluk oranı ile çalışmasını mümkün kılar. Böylece kullanıcılar, farklı çapraz dil kombinasyonları dâhil 189 dilde taranmış PDF dosyalarındaki metinleri verimli bir şekilde yönetebilir ve içerikleri üzerinde arama yapabilir.

Buna ek olarak, ABBYY PDF Transformer+ taranmış PDF dosyalarındaki metinlerle çalışma için özel olarak tasarlanmış gelişmiş araçlar sunar. Bu sayede kullanıcıların arka plan rengini eşleştirmesine ve hızlı bir şekilde metin düzenlemesine, silmesine ve eklemesine yardımcı olur.

Gelişmiş Tarama, Oluşturma ve Koruma Özellikler

ABBYY PDF Transformer+, resimlerin görsel kalitesini geliştirmek ve taranmış dokümanların boyutunu azaltarak bunları otomatik olarak üzerinde arama yapılabilir PDF dosyalarına dönüştürmek için ek tarama ayarları sunar. Ayrıca aynı anda birden fazla PDF dosyası oluşturmayı destekler ve PDF dosyalarının izinsiz erişimden ve değişikliklerden korunması için dijital imza dâhil pek çok seçenek sunar.

PDF’lerin Popüler Formatlara Doğru bir Şekilde Dönüştürülmesi

ABBYY PDF Transformer+, PDF dosyalarının hem masaüstü bilgisayarlarda hem de mobil aygıtlarda kullanılabilmesi için Microsoft Word, Excel, TXT, HTML, OpenOffice.orgTM Writer (ODT) dosyalarına, EPUB ve FB2 gibi elektronik kitap formatlarına ve daha pek çok formata dönüştürülmesini destekler, üstelik bunları yaparken orijinal sayfa düzenini ve biçimlendirmeyi korur.

Ücretsiz PDF Görüntüleyici

Deneme süresi sona erdikten sonra tam işlevsel ürün olarak etkinleştirilmese bile, ABBYY PDF Transformer+ kullanıcıların taranmış PDF’ler dâhil pek çok belge üzerinde serbestçe tarama, yorum yazma ve arama yapmasına olanak tanır.

Satış Noktaları

ABBYY PDF Transformer+ ürününü ABBYY’nin çevrimiçi mağazasından, seçkin perakende satış noktalarından ve tüm dünyadaki bayilerden temin edebilirsiniz. Sistem gereklilikleri ve tam özellik listesi gibi ayrıntılı ürün bilgilerine ulaşmak veya uygulamanın ücretsiz deneme sürümünü indirmek için ABBYY adresini ziyaret edebilirsiniz.