Anasayfa Oyun GTA 5’i Online Oynama Zamanı: GTA 5 Online Açıldı!

GTA 5’i Online Oynama Zamanı: GTA 5 Online Açıldı!

GTA 5 Online artık oynanabiliyor. Rockstar Games, GTA 5’in heyecanla beklenen online kısmını da oyunculara açtı. İşte Grand Theft Auto 5’in online güncellemesi…

gta5 kapak

GTA serisinin hayranları Rockstar Games’i uzun süre bekledi ama sonunda GTA 5 Online açıldı. Her konsolda farklı zamanda gelen bu güncelleme, oyunun şu ana kadar aktive edilmemiş olan bölümünü yamayarak hayata geçirdi. PlayStation Network ve Xbox LIVE üzerinden kullanıcılara verilmeye başlanan güncelleme her oyuncuya aynı anda ulaşmasa da yakında herkeste açık hale gelecek.

GTA 5 Online’a başlayan kullanıcılar, GTA 5’teki ana hikayeden birkaç ay öncesinde bir aksiyonun içine girecekler. Rockstar Games, oyuncular Online kısmı oynadıkça geliştirmeler yapacaklarını da belirttiler. Buna, oyundaki gerçek para kullanımının oyunu bozmaması için alınacak önlemler de dahil. Adil ve dengeli bir oyun alanı yaratmak için çok çalışacaklarını belirten yetkililer, öte yandan sunucuların da gelişeceğini duyurdular. Aslına bakılırsa ilk haftalar gerçek GTA 5 Online tecrübesinden çok bir beta testi olarak görülebilir.