Anasayfa Haber iPad Air, Apple Store’da Gözüktü

iPad Air, Apple Store’da Gözüktü

iPad Air, çok yakında pazara giriş yapmış olacak.
iPad Air, çok yakında pazara giriş yapmış olacak.

Apple’ın yenilenmiş tableti iPad Air, satışa çıktı.

Apple’ın online marketine göre gösterilen tüm iPad Air modelleri stoklarda bulunuyor. 4 Kasım itibariyle yeni tabletlerin sevkiyatına da başlanacak. Tek sorun ABD pazarı için bu tabletlerden kaç adet ayrıldığı. Çünkü şimdiden stokların büyük bir kısmı erimiş gözüküyor.

Yeni iPad Air, iPad Mini’nin makyajlanmış hali olarak karşımıza çıkıyor. Daha ince ve kesin kenarlara sahip yapısıyla estetik bir tasarım yakalanmış. iPad Air, bir önceki nesil tablete göre daha hafif olmuş. Yeni tablet yaklaşık 500 Gr. ağırlığında

Cihazın içerisinde en son A7 (SoC) işlemci bulunuyor. Bu işlemci daha önce iPhone 5S’te de kullanılmıştı. Öte yandan Apple’ın amiral telefonundan farklı olarak iPad Air’in içerisinde işlemci 100MHz daha hızlı performans sergiliyor. Ayrıca 4. Nesil iPad’in A6X işlemcisinden de 2 kat daha hızlı.

Şu an için iPad Air hakkında yapılan ön incelemelerden olumlu yorumlar alınıyor. Ağırlığının düşürülmüş olması ve hızlı performansıyla, dikkat çekiyor.

Online siparişlerin yanı sıra, yerel Apple Dükkanları’na da yakın bir tarihte iPad Air satışları başlayacak. 16 GB’lık Wi-Fi modeli 499 Dolar’dan alıcı bulacak. 32 GB’lık modeli 599 Dolar, 64 GB’lık modeli 699 Dolar, 128 GB’lık modeli ise 799 Dolar olarak açıklandı. Apple, Wi-Fi ve GSM bağlantısını bir arada sunan modelleri için ekstradan 130 Dolar daha ekleme yapıyor.