Anasayfa Haber Android 4.3’ün Sorunları Bitmiyor

Android 4.3’ün Sorunları Bitmiyor

Android 4.3, 4K desteği sağlayacak.
Android 4.3, 4K desteği sağlayacak.

Android 4.3, 4K desteği sağlayacak.

Android 4.3 güncellemesi, Galaxy S3 kullanıcılarına büyük sıkıntılar yaşatmıştı. Ancak görünen o ki, sorun S3’te değil…

Android 4.3 Jelly Bean güncellemesinden sonra Samsung Galaxy S3 kullanıcıları güncellemeyle alakalı birçok sıkıntı yaşadı. Son günlerde gelişen olaylara bakılırsa sorun sadece Galaxy S3’te değil, zira S4 kullanıcılarının da şikayetleri artmaya başladı.

Phones Review’da okuyucuların Samsung Galaxy S4 için yaptıkları yorumlarda, güncellemeden önce bağlanılabilen Wi-Fi bağlantılarına güncelleme yaptıktan sonra bağlanılamadığı, pil ömrünün çok azaldığı ve benzeri birçok problem belirtilmiş. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak ise sorunu geçici olarak ortadan kaldırabiliyor.

Galaxy S3’teki Android 4.3 problemlerini kabullenen Samsung, şu anda bu soruna karşı bir çözüm arayışı içerisinde. Galaxy S3’ün satıldığı bazı piyasalarda ise güncelleme tamamen durdurulmuş. Galaxy S4 için ABD’deki yalnızca bir firma güncellemeyi askıya almış durumda.

S4’e yapılan güncellemede sorun yaşayanlar S3’e göre daha azınlıkta olmasına rağmen, Samsung gibi dev bir firmanın bu denli büyük güncellemelerden önce daha fazla sınama yapması gerektiği açıkça gözler önüne serilmiş oldu. Samsung henüz bu konularda bir açıklama yapmadı.