Anasayfa Haber Youtube, Canlı Yayın Özelliğini Tüm Kullanıcılarına Sunuyor

Youtube, Canlı Yayın Özelliğini Tüm Kullanıcılarına Sunuyor

Youtube, canlı yayın özelliğini tüm kullanıcıların hizmetine sunacağını açıkladı.
Youtube, canlı yayın özelliğini tüm kullanıcıların hizmetine sunacağını açıkladı.

Youtube, canlı yayın özelliğini tüm kullanıcılarının kullanımına sunacak.

Youtube, bugün dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri. Artık sadece kedi videoları izlenmek için girilen bir site değil. İnsanlar video bloglar (Vlog) çekerek, kendi tecrübelerini paylaşabiliyor. Son zamanlarda oyunlar üzerinden artan Let’s Play kanallarını ve konsept kanalları da unutmamak gerek.

Youtube’un en büyük sıkıntılarından biri canlı yayın özelliğinin kısıtlı olmasaydı. Youtube üzerinden yapılacak canlı yayınlar genelde büyük firmalara ya da fazla takipçisi olan kanallara sunuluyordu. Ayrıca canlı yayın için belirli bir ücretlendirme vardı. Şimdi bu özellikten tüm kullanıcılar yararlanabilecek.

Sitenin resmi blog sayfasında yapılan açıklamaya göre canlı yayınlar artık kısıtlı değil. Tüm kullanıcılar ücretsiz olarak bu özelliğe sahip olabilecek. Ücretli yayınlar için Youtube’un sunduğu hizmetler de olacak.

Sadece bir Youtube hesabınızın olması yeterli. Canlı yayın yapabilmek için üyeliğinizi aktif olarak kullanmış olmanız gerekiyor. Aktivasyon işlemi sonrasında siz de canlı yayın yapabileceksiniz.

Bu geniş çaplı güncelleme önümüzdeki birkaç hafta içerisinde piyasaya sürülecek. Kullanıcılar Google+ Hangout üzerinden, Youtube kanallarında da yayın yapabilecek.

Technopat YouTube Kanalı’na abone olun, en yeni video incelemeleri ve rehberleri kaçırmayın! Tıklayın…