Anasayfa Haber AllCast İle Telefonunuzu Hızlıca Medya Oynatıcısına Bağlayın!

AllCast İle Telefonunuzu Hızlıca Medya Oynatıcısına Bağlayın!

AllCast

Android telefonlar için sunulan AllCast sayesinde, telefonunuzu hızlıca medya oynatıcısına bağlayabiliyorsunuz.

Set-üstü kutular ve konsollara mobil cihazları bağlamak bazen kullanıcıları uğraştırabiliyor. Evdeki tüm medya oynatıcılarını tek bir ağ üzerinden çalıştırmamıza rağmen, kontrol etmesi oldukça zor. Telefon içerisinden medya akışını sağlamak için farklı farklı uygulamalar yüklemek gerekiyor.

Bu sebeple ClockworkMod adındaki geliştirici grup, yeni bir uygulama tasarladı. AllCast adı verilen bu uygulama sayesinde telefonuzu bir uzaktan kumanda gibi kullanabiliyorsunuz. Ev içerisindeki tüm medya oynatıcılarını uygulamaya tanıtarak uzaktan kontrol edebilme imkanınız var. Böylece telefonunuzdak içeriği hızlıca televizyonunuza ya da konsolunuza aktarabiliyorsunuz.

Google Play’e sürülen uygulamanın kullanımı oldukça basit. Sadece evinizdeki tüm sistemleri tanıtmanız gerekiyor. AllCast, Roku, Apple Tv, Xbox 360, Xbox One, Samsung Smart Televizyonlar, Panasonic Smart Televizyonlar ve Google TV cihazlarını tanımlayabiliyor. Firma Google’ın Chromecast aparatını da listeye dahil etmek istiyor.

Tanıtma işlemi gerçekleştikten sonra uygulama üzerinden hangi sisteme bağlanmak istediğinizi seçiyorsunuz. Daha sonra ekrana yansıtmak istediğiniz görsele ya da videoya basmanız yeterli oluyor.

Uygulama sürekli güncelleniyor ve yenilikler geliyor. Listeye yeni sistemlerin de eklenmesiyle birlikte, bu tarz cihazlar kullananların oldukça işine yarayacak bir program.

AllCast ücretsiz olarak tam destek sağlıyor. Ancak içerik sadece 1 dakika boyunca ekrana yansıtılıyor. Ücretli sürümünde ise bu kısıtlama yok.

AllCast’i denemek ve Android telefonunuza indirmek için Google Play sayfasını ziyaret edebilirsiniz.