Anasayfa Haber Sony Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra için Android 4.3 Jelly Bean...

Sony Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra için Android 4.3 Jelly Bean Yayınlandı

Sony Mobile, Xperia Z1 ve Z Ultra akıllı telefonları için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini yayınladı. Heyecanla beklenen Android 4.4. KitKat güncellemesinden önceki son sürümde Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra’ya özel yeniliklerle Sony Mobile, kullanıcılarına mükemmel bir akıllı telefon deneyimi yaşatmaya devam edecek.

Sony Mobile, Xperia Z1 ve Sony Xperia Z Ultra, Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi ile kullanıcılarına mükemmel bir akıllı telefon deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Google Android’in 4.3 Jelly Bean güncellemesi, pek çok yeni özelliği beraberinde getirirken arayüz grafiklerini de iyileştiriyor.

Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra’ya özel yenilikler

Sony’nin en iyi teknolojilerini Xperia ailesine taşıyan Sony Mobile, Jelly Bean güncelleştirmesi ile Xperia Z Ultra modeline, daha önce Xperia Z1 için yayınladığı “Smart Social Camera” özelliğini getiriyor. Güncelleme ile ayrıca Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra’nın mesajlaşma, WALKMAN, MyXperia, Smart Connect, Small apps, Track ID ve Sony Select uygulamalarına güncelleniyor.

Sony Xperia’nın WALKMAN, Albüm ve Filmler uygulamaları, Sony Entertainment Network-Bulut Servis Entegrasyonu ile bütünleşmiş bir Sony eğlence deneyimi kullanıcılara sunulurken, “Sony Select” uygulaması da alanında tek olan “Xperia Themes” ile kullanıcıların özel bir arayüz deneyimi yaşamalarını sağlıyor.