Anasayfa Oyun Alien: Isolation Çok Yakında Geliyor!

Alien: Isolation Çok Yakında Geliyor!

alien-isolation

Alien filmlerini ve oyunlarını sevenler, Isolation ile iyice gerilecekler!

Creative Assembly adı size tanıdık geliyor mu? 1980’li yıllarda İngiltere’de kurulan bu oyun stüdyosu, özellikle Total War serileriyle son on yılda isimlerini oyun tarihine iyice kazıdılar. Strateji seviyorsanız bu seriden en az bir kaç oyunu mutlaka oynamışsınızdır, oynamadıysanız da çok şey kaçırıyorsunuz diyebilirim!

Ancak yakında çıkaracakları Alien: Isolation adlı oyunla strateji dışında da iyi oyunlar yapabildiklerini göstermeyi amaçlıyorlar. Aliens filmleri ve oyunları kendi izleyici topluluğunu oluşturmuş bir markadır. Bu serideki oyunlar genellikle ikinci filmdeki aksiyon ve çatışma fikri üstüne kurulmuştur. Ne var ki Alien: Isolation bu formülün dışına çıkacak gibi görünüyor.

alien-isolation2

Bu oyunda ilk Alien filmindekine benzer bir senaryo ile karşılaşacağız. Oyunda karşımızda sadece bir tane Alien olacak. Biz ise neredeyse tamamen terk edilmiş bir üste, onun elinde sağ kurtulmaya çalışan bir sivili canlandıracağız. Buradaki ekran görüntüleri yakın zamanda piyasaya verildi ve görebileceğiniz üzere grafikler olsun, atmosfer olsun, gayet etkileyici görünüyor!

Alien: Isolation 2014 sonlarına doğru piyasaya çıkacak. Hem eski, hem de yeni nesil Sony ve Microsoft oyun konsolları için hazırlanan oyun, aynı zamanda Windows işletim sistemli PC‘ler için de yapılıyor. Yüksek miktarda korku ve gerilim içerecek olan bu oyun, bu türün meraklılarını fazlasıyla doyuracak gibi görünüyor.