Anasayfa Oyun Men of War Serisinde Son Perde!

Men of War Serisinde Son Perde!

MoW_AS2

Men Of War strateji oyunlarının sonuncusu olan Men of War: Assault Squad 2 yakında çıkıyor.

DigitalMind firması tarafından yapılan ve 1C Publishing tarafından dağıtımı yapılan Men Of War serilerinin en son oyunu olan Men Of War: Assault Squad 2 şimdiden Playstore üzerinden ön siparişle alınabilir. Oyun Mart ayında piyasaya çıkmış olacak ve seriyi sevenlerin kaçırmaması gereken yeni özellikler getiriyor.

Fakat daha önce seriyi hiç oynamamış olan oyuncular için Men Of War serilerinin ne olduğuna biraz bakalım. Bu seriler klasik anlamda strateji oyunları sayılmazlar, yani üs kurup kaynak toplama ve boyuna asker basma gibi bir seçeneğiniz yok. Her göreve belirli sayıda üniteyle giriyorsunuz ve bunlara savaş alanında gerçek zamanlı olarak kumanda ediyorsunuz.

Ancak her birimin özellikleri, envanteri ve donanımına doğrudan erişebilme, hatta birimlere doğrudan kumanda etme seçeneğiniz var. Mesela tankların yakıtları ve cephaneleri tükenebiliyor, içindeki personel vurulan tanktan çıkıp etraftaki ölülerden aldıkları silahlarla çatışmaya piyade olarak katılabiliyorlar. Yani bu oyunlar aslında inanılmaz miktarda taktik detay içeriyor. Aynı senaryoyu çok farklı şekillerde bitirmeniz mümkün.

Assault Squad 2 ise, tıpkı ilk Assault Squad gibi özellikle piyade birimlerine ağırlık veriyor. Ciddi miktarda şehir savaşı senaryosu yaşanan İkinci Dünya Savaşı’nda, hiçbir zırhlı aracın kolayca giremediği dar şehir sokaklarında çok ağır piyade çatışmaları yaşanmıştı. Bu oyun da ağırlıklı olarak bu tür senaryoları önümüze getiriyor.

Assault Squad 2 öncekilerden daha gelişmiş grafiklere ve daha fazla detaya sahip olacak. Ancak insan rakiplere karşı oynamayı seven oyuncuları çekecek en büyük yenilik daha geliştirilmiş çoklu oyun modları olacaktır. 8 kişiye kadar aynı senaryoyu birlikte oynayabilir ya da 8 kişiye karşı 8 kişilik dev haritalarda epik karşılaşmalar yapabilirler.

Men Of War: Assault Squad 2’yi ön siparişle buradaki bağlantıdan satın alabilir, ayrıca eğer isterseniz serinin önceki oyunlarına da buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.