Anasayfa Haber Samsung Galaxy Grand Neo, Vodafone Desteğiyle Türkiye’de

Samsung Galaxy Grand Neo, Vodafone Desteğiyle Türkiye’de

galaxy-grand-neo

5 inç dev ekranlı akıllı telefon, Vodafone’un 81 ili kapsayan 3G teknolojisi ile gelişmiş internet deneyimi sunuyor.

Vodafone Türkiye, akıllı cihaz fırsatlarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya devam ediyor. Vodafone ile akıllı cihazlarda dünya liderleri arasındaki Samsung’un yeni işbirliği sayesinde merakla beklenen Samsung Galaxy Grand Neo, sadece Vodafone’lular için Türkiye’ye geliyor.

Android 4.2 Jellybean işletim sistemiyle çalışan Samsung Galaxy Grand Neo, 5 inçlik dev ekranıyla göz kamaştırıyor. 1.2 GHz hızında dört çekirdekli A7-Cortex işlemciye sahip telefonda 720p video kaydı yapabilen 5 MP kamera bulunuyor. Wi-Fi, Bluetooth 4.0, A-GPS ve FM radyo ile kablosuz iletişimin tüm imkanlarını sunan yeni Samsung ayrıca 16 GB dâhili hafızaya sahip ve 1 GB RAM’den güç alıyor. Cihazın 2100 mAh bataryası maksimum 430 saat standby süresi sunabiliyor.

Vodafone’lular için akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklenen Samsung Galaxy Grand Neo, üstün Samsung teknolojisini ekonomik fiyata aboneler ile buluşturuyor. Abonelerine en son teknolojiyi sunmayı ilke edinen Vodafone’a özel olarak Türkiye’de satışa sunulan Samsung Galaxy Grand Neo, kontratsız 899 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Vodafone ayrıca tarifeye ek ayda sadece 18 TL’den başlayan taksitli ödeme seçenekleriyle Samsung Galaxy Grand Neo’yu satın almayı kolaylaştırıyor.

Vodafone Red, Duran Tarife, Devreden Tarife ve Gençlik tarifelerine ek avantajlı ödeme seçenekleriyle sunulan kampanya kapsamında, içerisinde internet olmayan tarifelerde de iki ay boyunca 250 MB hediye ediliyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konu hakkında şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarından faydalanmayı abonelerimiz için kolaylaştıran teklifler geliştiriyoruz. Bu kapsamda, Samsung ile yeni bir işbirliğine imza atıyor ve en son teknolojiyi Vodafone’lulara ayrıcalıklı şekilde ulaştırıyoruz. Üstün teknolojisi ve ekonomik fiyatıyla merakla beklenen Samsung Galaxy Grand Neo’yu Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone Cep Merkez’lerinde satışa sunuyoruz. Samsung Galaxy Grand Neo, 5 inçlik dev ekranıyla mobil iletişimde çağı yakalarken, tarifeye ek taksitli ödeme seçenekleriyle Vodafone abonelerine ekonomik ve avantajlı bir seçenek yaratıyor. Yeni kampanyamız ile tüm abonelerimizi, Samsung Galaxy Grand Neo ile tanışmak ve tarifeye ek akıllı cihaz avantajlarını öğrenmek üzere Vodafone Cep Merkezleri’ne davet ediyoruz.”