Anasayfa Haber LG G Akıllı Saatin Çıkış Tarihi ve Detayları Belli Oldu

LG G Akıllı Saatin Çıkış Tarihi ve Detayları Belli Oldu

lg-g-watch-akilli-saat

Bu yıl giyilebilir teknoloji adına birçok cihaz göreceğiz gibi gözüküyor.

Android işletim sistemi sayesinde, giyilebilir teknoloji adına birkaç yıl içerisinde inanılmaz gelişmeler katedilecek. Uzmanlar önümüzdeki yıllar içerisinde akıllı saat, akıllı gözlük ya da akıllı kıyafet gibi giyilebilir teknoloji pazarının, mobil pazarı aşacağını ön görüyor.

Birçok firma şimdiden bu alandaki ilk cihazlarını ortaya çıkarmaya başladı. Bunlardan biri de LG. Güney Kore’li teknoloji devi, Android bazlı giyilebilir teknoloji furyasına katılıyor. Firma G Watch adını verdiği akıllı saati hakkında son açıklamalarını yaptı.

G Watch hakkında birkaç görsel ve bilgi sızdırıldı. Cihazın prototipinin final aşamasına geldiği belirtildi. Akıllı saat Temmuz ayından önce öncelikli olarak Birleşik Krallık pazarında giriş yapacak. 180 Sterlin (636 TL) fiyatının olacağı belirtiliyor.

Fiyat konusu biraz astronomik kaçıyor. Çünkü hemen hemen bu fiyata, sizi 2 yıldan fazla idare edebilecek ortalama-üstü bir akıllı telefon alabiliyorsunuz. G Watch’in teknik özelliklerine dair yeni açıklamaların gelmesiyle birlikte, akıllı saatin alınabilirliği de ortaya çıkmış olacak.