Anasayfa Oyun World of Tanks 9.0 New Frontiers Güncellemesi Geliyor!

World of Tanks 9.0 New Frontiers Güncellemesi Geliyor!

world-of-tanks-guncelleme

Yenilenmiş savaş arenaları, yüksek çözünürlüklü zırhlılar ve yeni bir oyun modu ile daha önce tanık olmadığınız tank savaşları deneyimine hazır olun.

Bu eklenti firmanın 2014 yılı World of Tanks planları, tüm savaş arenaları, tanklar ve oyun içi objeler için gelişmiş grafikleri, on zırhlı araç için yüksek çözünürlüklü modellemeleri ve her şeyiyle yepyeni Tarihsel Savaşlar oyun modunu içeriyor.

New Frontiers ile yüksek çözünürlüklü modeller ve dokular ile yeniden canlanmış görünen ilk on ikonik tank arasında Amerikan M4 Sherman, Sovyet T-54 ve Alman Tiger I yer alıyor. Mermi kutusunun patlatılmasının ardından makineli tüfeğin de havaya uçması gibi yeni fizik özellikleri. tankçıların yoğun savaş atmosferinin derinliklerine inmelerine olanak sağlıyor.

Yeni Tarihsel Savaşlar oyun modu oyuncuları II. Dünya savaşının bazı efsanevi tank savaşlarında karşı karşıya getiriyor. Tankçılar tarihsel donanımlı araçları komuta edecek ve tarihin en önemli üç sembolik savaş meydanlarından Balaton Gölü Harekatı, Kursk Savaşı ve Ardennes Çıkarması’nı adeta yeniden yaşayacaklar.

Ödüllü F2P çok oyunculu aksiyon oyunu World of Tanks hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bilgisayarınıza indirmek için http://worldoftanks.eu/registration/ adresini ziyaret edebilirsiniz.