Anasayfa Haber BlizzCon Etkinlik Tarihi ve Bilet Satışları Belli Oldu!

BlizzCon Etkinlik Tarihi ve Bilet Satışları Belli Oldu!

blizzcon-2014

Blizzard’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinliğin 8. ayağı Kasım ayında başlayacak.

Sadece 2012 yılında düzenlenmeyen ama 2005’ten beri bizimle olan BlizzCon bu yıl da geri dönüyor. Blizzard’ın Warcraft, Diablo ve Starcraft serileri için önemli açıklamaları paylaştığı BlizzCon’un bu yılki etkinliğinin bilet fiyatları da belli oldu.

BlizzCon 2014 7-8 Kasım tarihleri arasında Anaheim’de düzenlenecek. Bilet satışları iki dalga halinde yapılacak. İlk satışlar 7 Mayıs’ta ikinci satışlar ise 10 Mayıs’ta düzenlenecek. 2 günlük etkinliğin bilet fiyatı ise 199 Dolar. Öte yandan BlizzCon Benefit Dinner etkinliğine katılmak isteyenler de 750 Dolar’lık bilet satın alabilecek. Bu etkinlikten kazanılan para Children’s Hospital of Orange County’e bağışlanacak.

Gidemeyenler hemen üzülmesin. BlizzCon her yıl olduğu gibi bu yıl da Sanal Bilet satışı yapacak. Henüz Sanal Bilet satışı hakkında bir açıklama yapılmadı. Ancak uygun bir fiyat karşılığında tüm etkinliği canlı olarak internet üzerinden izlenebilme fırsatı tanınacak.

Bu yılki etkinlikte en merak edilen başlık Warcraft olacak. World of Warcraft’ın 5. ek paketi Warlords of Dreanor’un ilk sinematik fragmanının yayınlanması bekleniyor. Oyun hakkında daha detaylı bilgilere de etkinlik sırasında kavuşacağız. Ayrıca arap saçına dönen Warcraft filmi hakkında da yeni bilgilerin ortaya çıkacağı düşünülüyor.

Öte yandan Diablo 3 hakkında ne gibi bir gelişme olacağı bilinmiyor. Reaper of Souls ek paketi henüz yeni çıkmışken, yeni bir ek paketin geleceğini duyurmak herkesi şaşırtacaktır. Ancak oyun üzerinde yapılacak yenilikler ve yeni nesil konsollara çıkışına dair ilk bilgileri de BlizzCon 2014’te duyabiliriz.

Elbette Starcraft II’nin son ayağı, Legacy of the Void hakkında da ilk görsellere, fragmanlara ve ana hikayeye ulaşacağız. Bunların dışında çok beğenilen Hearthstone: Heroes of Warcraft ve Blizzard’ın ilk MOBA’sı Heroes of the Storm oyunları için detaylı bilgilerin ortaya çıkacağı söyleniyor.