Anasayfa Haber Nokia, Superman İle Selfie Çekmeyi Öğretecek

Nokia, Superman İle Selfie Çekmeyi Öğretecek

superman-nokia

Nokia’nın yeni telefonunun kod isminin Superman olduğu ortaya çıktı! Peki bu telefon gerçekten uçabilecek mi?

Microsoft, sonunda Nokia’nın telefon kanadına sahip oldu. Şimdi Microsoft’un kendi markası altında çıkaracağı ilk telefonlar merakla bekleniyor. Söylentilere göre Nokia bu yüzden yeni bir telefon üzerinde çalışıyor.

Superman kod adı verilen telefonun en önemli özelliğinin, yüksek çözünürlükte fotoğraf çekebilen ön kamerasında olduğu söyleniyor. Normalde akıllı telefonlardaki ön kameralar fotoğraf çekmeye uygun değil. Konferans uygulamalarında bir tür webcam görevi görüyor. Ancak Superman’in ön kamerası bu düşünceyi değiştirebilir.

Nokia’nın yeni telefonunun ön kamerasının 5 Megapiksel olacağı söyleniyor. Yani selfie pozlar çekmeyi seviyorsanız, bu telefon aradığınız cihaz olacak demektir.

Öte yandan telefonun 4.7-inçlik ekranı olacağı söyleniyor. Superman, orta-sınıf performans sergileyen bir telefon olacak. Gene de boyutları ve özellikleriyle bir araya topladığımızda gerçekten “Süper” bir telefonla da karşılaşabiliriz.

Henüz telefon hakkında resmi bir bilgi yok. Ancak yaz aylarında çıkacak 2. büyük Windows 8.1 güncellemesiyle tanıtılabilir.