Anasayfa Haber HTC One Mini 2 Hakkında Yeni Sızıntılar Var!

HTC One Mini 2 Hakkında Yeni Sızıntılar Var!

htc-one-mini-2

HTC’nin amiral telefonun mini kopyası One Mini 2 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde bir İsveçli taşıyıcı üzerinden HTC One Mini 2 hakkında ilk sızıntı haberleri ortaya çıktı. HTC’nin bir mini model üzerinde çalışıyor olması mobil dünyayı şaşırtmadı. Yakın bir sürede de ilk teknik bilgilerin sızdırılması bekleniyordu.

Mobil dünyanın sızıntı haberlerini paylaşma konusunda liderliği kimseye kaptırmayan @Evleaks twitter hesabı, HTC One Mini 2’nin teknik özelliklerini gün yüzüne çıkardı. One Mini 2 ismiyle pazara sürülmesi planlanan akıllı telefonun teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımı da belli oldu.

Yeni mini telefon, HTC One M8’in derinlik algısına sahip olan Duo Camera teknolojisine sahip olacak. HTC, bu yeni teknoloji ile çözünürlük konusunda iyi bir performans sergilese de, odaklama ve efektler konusunda biraz yavan kaldığını kanıtlamıştı.

One Mini 2’nin 4.5-inçlik bir ekranı olacak. Bu ekran 720p çözünürlük kalitesi sergiliyor. Telefon microSD desteği verecek. Henüz dahili hafıza konusunda bir bilgi yok. Ancak işlemci olarak dört çekirdekli Snapdragon 400 kullanılacağından bahsediliyor.

HTC cehpesinden bir açıklama yok. Telefonun beyaz, gri ve şampanya renklerindeki modellerinin ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. İlerleyen günlerde telefon hakkında daha fazla bilginin çıkması bekleniyor.