Anasayfa Haber Huawei Ascend P7 Akıllı Telefonunu Ortaya Çıkardı

Huawei Ascend P7 Akıllı Telefonunu Ortaya Çıkardı

huawei-ascend-p7

Huawei, akıllı telefon pazarında iPhone ve Galaxy S serisine kafa tutacak yeni amiral gemisini tanıttı.

Çin mobil pazarında en büyük paya sahip olan firmalardan biri olan Huawei, uzun zamandır beklenen amiral telefonunu ortaya çıkardı. Ascend P7, devasa ön kamerası ile selfie poz çekmekten hoşlanan kullanıcıların ilgisini çekecek gibi duruyor.

Ascend P7’nin 5-inçlik HD ekranı var. Bu ekran 1920×1080 çözünürlük sergiliyor. 445 ppi (İnç başına düşen piksel) ve 16:9 görüntü oranına sahip. Emotion UI 2.3 arayüzüne sahip telefonun ön kamerası dikkat çekiyor. Cihazın ön tarafında 8 megapiksel kamera tercih edilmiş. Arka tarafında ise 13 megapiksellik bir kamera var. Yani fotoğraf çekmekten hoşlanan kullanıcıların aradığı telefon haline gelecek.

Ultra Snapshot özelliği ile hızlı fotoğraf çekme imkanı sunuluyor. Ayrıca Voice Photo teknolojisi ile çekilen fotoğraflara 10 saniyelik ses eklemesi yapılıyor. Çift antene sahip Ascend P7, 4G LTE bağlantı desteği veriyor. 2.500 mAh’lik lityum-polimer bataryası ile günlük kullanım için yeterli olacağını kanıtlıyor.

Telefonun ilk olarak Çin pazarına gireceği açıklandı. Dünya pazarına ise peyderpey çıkarılacağı belirtiliyor. Fiyat konusunda ise henüz bir açıklama yok.