Anasayfa Oyun Monochroma 28 Mayıs’ta Satışa Çıkıyor

Monochroma 28 Mayıs’ta Satışa Çıkıyor

Monochroma

KickStarter üzerinden büyük destek toplayan, Türk yapımı Monochroma isimli oyun 28 Mayıs’ta Steam üzerinden satışa çıkıyor.

İstanbul’da bulunan Nowhere Studios tarafından üretilen ilk PC oyunu Monochroma’nın yapım süreci sona erdi. Oyunculardan Kickstarter üzerinden aldığı destek ve üç senelik geliştirme döneminin ardından oyun 28 Mayıs itibariyle Playstore ve Steam üzerinden satın alınılabilir ve oynanabilir durumda.

Distopik bir dünyada kardeşini güvenli bir yere götürmek isteyen bir karakter etrafında gelişen MonoChroma hikayesi, oyuncuların karşısına çeşitli bulmacalar ve engellerle çıkıyor. Bulmaca platform türünün temsilcisi olarak piyasaya çıkacak oyun, atmosferi, müzikleri ve hikayesiyle ön planda.

Etkileyici ve dokunaklı bir atmosfer içinde geçen Monochroma’nın tüm müzikleri alternatif müzik camiasının önemli isimlerinden Gevende grubu tarafından yapıldı. Endüstriyel dünya içinde var olmaya çalışan bir çocuğun hikayesini tamamlar şekilde ilerleyen oyunun müzikleri, oyuncuları Monochroma dünyasının içine çekiyor.