Anasayfa Haber Samsung Galaxy F S5 Prime Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy F S5 Prime Görüntüleri Sızdırıldı

samsung-galaxy-f-s5-prime

Samsung’un yeni telefonuna ait ilk görüntüler ortaya çıktı!

Son zamanlarda mobil pazarda Samsung ve LG rekabeti hızlı bir yükseliş yakaladı. İki firma da yeni telefonlarını birbir ortaya çıkarıyor. Bunca zamandır Samsung’un rakibi olarak gösterilen Apple’dan ise ses seda yok. Haliyle gözler bu iki mobil devine çevrilmiş durumda.

Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy F serisine ait yeni bir telefonunun görüntüleri ortaya çıktı. Diğer ismiyle Galaxy S5 Prime olarak adlandırılan telefonun kasa yapısında fırçalanmış metal tasarımı kullanılmış. Bu tasarım son zamanlarda birçok firma tarafından tercih ediliyor.

samsung-galaxy-f-s5-prime-2

Galaxy S5 Prime’ın Galaxy S5 ile benzerlik göstereceğine inanılıyor. Farklarının ise çözünürlük ve performans olacağı belirtiliyor. Yeni telefonun 5.3-inçlik QHD kalitesinde 2560×1440 çözünürlük sağlayan bir ekranı olacak. Karşılaştırma yapmak gerekirse bu, LG G3’ün sağladığı piksel sayısından daha fazla demek.

Telefon içerisinde Qualcomm Snapdragon 805 işlemci tercih edileceği söyleniyor. Ancak ortaya çıkan fotoğraflarda işlemcinin Snapdragon 801 olduğuna dair de söylentiler var. 3 GB RAM kapasitesinin yanı sıra 16 Megapiksellik arka kamerası olacak.

Galaxy F ya da S5 Prime’ın üst seviye bir telefon olacağı söylenmekte. Bakalım bu söylentiler gerçekliğe kavuştuğunda, karşımıza ne gibi bir telefon çıkacak.

samsung-galaxy-f-s5-prime-3