Anasayfa Haber Bülten MSI’ın GTX 780 GAMING 6G Modeli Satışa Çıktı

MSI’ın GTX 780 GAMING 6G Modeli Satışa Çıktı

MSI-GTX-780-GAMING-6G

Yeni MSI GTX 780 GAMING 6G ile oyunlara 4K desteği geliyor.

Ekran kartları teknolojisinde dünya lideri MSI, GTX 780 GAMING 6G modelinin satışa çıktığını duyurdu. Bir MSI ekran kartından beklediğiniz tüm özelliklere ek olarak artık 4K çözünürlükte daha fazla performans için iki kat daha fazla bellek geliyor. GTX 780’in kanıtlanmış performansının yanında yeni oyunların ve yüksek çözünürlüklü yeni monitörlerin çıkması, daha fazla video belleğine olan ihtiyacı arttırdı. Ödül sahibi Twin Frozr IV Advanced termal tasarıma ek olarak MSI’ın özel Gaming App uygulaması ve yepyeni Afterburner 3.0 ile GTX 780 GAMING 6G ekran kartı, 64-bit 4K çözünürlükte oyun deneyimine girişte en kolay adım.

MSI GAMING Avantajları

MSI’ın GAMING serisi, oyunculara güvenilir kaliteyi sunmak için tasarlandı. Ekran kartlarında bu, oyun seanslarınız ne kadar uzun olursa olsun, mümkün olan en soğuk ve en kararlı sisteme en iyi termal çözüm ve bileşenlerle sahip olmanız anlamına geliyor. Twin Frozr IV Advanced, son derece sessiz çalışırken mükemmel soğukluk seviyelerini korur; Military Class 4 bileşenler en zorlu koşullarda kararlı çalışmak için tasarlanmıştır; MSI Gaming App ise oyuncuya Silent, Gaming ve OC modları arasında seçim yaparak en uygun performans veya sessizlik ayarlarında çalışma imkanı verir.

MSI Afterburner 3.0

MSI, ekran kartlarında, dahili ekran yongalarında ve notebook bilgisayarlarda dünyanın ilk 64-bit hızaşırtma yazılımı olan Afterburner 3.0’ı yeni duyurdu. MSI Afterburner 3.0, hem 32bit, hem de 64bit uygulama ve oyunlarda tüm istatistik bilgileri görüntüleyebilen ve özel Triple Over-Voltage, tümleşik video yakalama ve DirectX 11 benchmark testleri gibi birçok yapılandırma özelliğine sahip bir uygulama.

Watch_Dogs

Watch_Dogs ile, yakın gelecekteki Chicago’da herşeyi hack edebilme yeteneğine sahip olan Aiden Pearce olarak bir görev üstleneceksiniz. Sayısız ihtimal, oyuncuyu hapseden bir senaryo, sınırsız dünya opsiyonları ve gelecek nesil grafiklerle Watch_Dogs, E3 2012’de duyurulduğu andan beri en çok söz edilen oyunlar arasında. Şimdi ise oyuna ücretsiz sahip olmak için bir MSI GTX 780 GAMING 6G satın almanız yeterli.

Teknik Özellikler

Model GTX 780 GAMING 6G
GPU Kepler GK110
İşlemciler 2304
Çekirdek Saat (Base / Boost) MHz 954 / 1006 (OC Mode)
Bellek Saati MHz 6008 (OC Mode)
Memory Boyutu MB / Tipi 6144 / GDDR5
Fan Tipi / TDP W Twin Frozr IV Advance / 250
Boyutlar (mm) / ağırlık (g) 266x129x38 / 840