Anasayfa Haber ASUS ROG G550JK Laptop Teknik Özellikleri ve Detayları

ASUS ROG G550JK Laptop Teknik Özellikleri ve Detayları

asus-rog-G550JK

ASUS, geçtiğimiz günlerde Republic of Gamers serisinin yeni ürünü G550JK’yi ortaya çıkardı. İşte laptopun teknik özellikleri ve detayları:

ASUS, G550JK’nin üzerindeki örtüyü kaldırdı ve yeni kullanıcılarıyla tanıştırdı. 15-inçlik laptop, üst düzey oyun performansı isteyen kitleye hitap edecek. Firma ROG serisi ile son 2 yıldır bu kitleyi fazlasıyla doyuruyor. Firma yeni laptopunda da, ROG tasarımını ve teknik standartlarını başarıyla kullanmış.

G55JK, tam olarak 15.5-inçlik Full HD LED ekrana sahip. İçerisinde Intel Core i7-4710HQ işlemci var. Ayrıca Nvidia GeForce GTX 850M ekran kartı ile yüksek performans isteyen oyunları başarıyla çalıştıracak gibi gözüküyor. 16 GB RAM kapasitesine sahip laptop içerisinde 7200rpmlik 750 GB dahili depolama alanı yerleştirilmiş. Son zamanlarda laptoplarda artık karşılaşmadığımız DVD sürücü/yazıcı birimine de sahip. Oyunlar artık dijital olarak indirilse de, DVD sürücünün olması büyük bir artı.

İnce tasarıma sahip kasada alüminyum kullanılmış. Ayrıca panelde de parlamaya önleyici kaplama bulunuyor. Color Gamut Management ve SonicMaster Premium yazılımları ile görüntü ve ses olanakları en üst düzeyde sergileniyor. Bang and Olufsen tarafından üretilen ICEpower ses sistemi.

ASUS ROG G550JK’nin fiyatının 1.100 Dolar olduğu açıklandı. Teknik özellikler bakımından göz önünde bulundurulduğunda, şu tatil döneminde oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.