Anasayfa Video Wasteland 2 Beta Oynuyoruz

Wasteland 2 Beta Oynuyoruz

Wasteland 2 geliyor! Erken erişimde Beta sürümünü oynuyoruz. Wasteland ve Fallout ekibinin yanında Planescape: Torment’ten de tanıdığımız isimleri barındıran Wasteland 2’nin çıkmasına çok az kala Beta’yı oynarken hem oyunun son haline yakından bakıyoruz, hem de geliştirilmesinin hikayesini sizlerle paylaşıyoruz…

Wasteland 2 Beta oynuyoruz videomuzda Kickstarter’da 3 milyon dolar toplamayı başaran ve Steam üzerinde de erken erişim satışı ile büyük başarı yakalayan bu oyunu inceliyoruz. Orijinal Fallout’un, Wasteland’ın tarihine, iptal edilen Project Van Buren’e yer veriyoruz. RPG türünde, özellikle de Post-Apocalyptic olarak tabir edilen nükleer savaş sonrası oyunlar oldukça nadir ve türün hayranları için önemli. Geliştirici ekibi, özellikle projenin başında yer alan Brian Fargo’yu, müzikleri yapan Mark Morgan’ı ve daha nice perde arkasındaki kahramanı da bu videomuzda konuşuyoruz.

Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalarak farklı görevler arasında seçim yaptığımız Wasteland 2, Beta aşamasında bile çok güzel görünüyor. İyi seyirler!