Anasayfa Haber Bülten Anadolu Teknoloji Günleri, Dur Durak Bilmeden Devam Ediyor

Anadolu Teknoloji Günleri, Dur Durak Bilmeden Devam Ediyor

tp-link-anadolu-etkinlik

TP-LINK, Kaspersky Lab ve WD şirketlerinin işbirliği ile düzenlenen “Anadolu Teknoloji Günleri” etkinlikleri, Temmuz ayında da Konya, Kayseri ve Samsun’da devam etti.

Bilgisayar sektörünün önde gelen firmalarının başlattığı “Anadolu Teknoloji Günleri” etkinlikleri Temmuz ayında da sürdü. Daha önce İzmir, Denizli, KKTC, Ankara, Bursa, Adana, Gaziantep ve Balıkesir’de yapılan Anadolu Teknoloji Günleri, Temmuz ayında Konya, Kayseri ve Samsun’da gerçekleştirildi. TP-LINK, Karspersky Lab ve Western Digital şirketlerinin işbirliği ile düzenlenen toplantılara Bilgi Teknolojileri (BT) bayilerinin temsilcileri katıldı.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, yaz ve Ramazan ayı olmasına rağmen üç toplantıya da katılımın yüksek olmasından çok memnun olduklarını belirterek, “TP-LINK olarak bu tür etkinlikleri sonbahar döneminde de sürdürmeyi planlıyoruz. Farklı çözümleri olan teknoloji şirketleriyle güç birliği yapıp, Anadolu’nun farklı illerinde teknoloji bayilerine çözümlerimizi anlatmayı ve onların beklentilerini dinlemeyi sürdüreceğiz” diyor.

Anadolu Teknoloji Günleri, İstanbul dışındaki illerde proje ağırlıklı çalışan, katma değerli hizmet üreten BT bayilerine, şirketlerin çözümlerini tanıtmayı ve onların beklentilerini dinlemeyi hedefliyor. TP-LINK öncülüğünde başlatılan bu etkinlik ile kurumların BT projelerinde gereken temel bazı çözümler (kablosuz ağ, depolama, güvenlik) tanıtılıyor. Toplantılarda ürün ve çözüm tanıtımlarının yanı sıra bayilerin değerlendirmeleri ve öneri/istekleri de ele alınıyor.