Anasayfa Haber The Sims 4 Videosunda Beklenmedik Sürpriz!

The Sims 4 Videosunda Beklenmedik Sürpriz!

The-Sims-4

YouTube üzerinde yayınlanan The Sims 4 oynanış videosundaki beklenmedik bir detay izleyenlerin kafasında yeni sorular doğurdu.

Electronic Arts ve Maxis tarafından yayınlanan yeni bir Sims 4 oynanış videosu geçtiğimiz günlerde YouTube üzerinden paylaşıldı. Yaklaşık 20 dakika süren videoda genel oynanışla ilgili pek çok detay bulabilirsiniz. Bu videoyu aşağıda paylaşıyoruz, meraklıysanız izleyin deriz.

Ancak esas konu video içinde kısa bir süre için de olsa ekranda beliren bir banner oldu. Bu bannerda geçen bilgiye bakılırsa, The Sims 4, tıpkı Battlefield 4 gibi isteyen oyunculara Premium üyelik imkanı da sunacak. Battlefield 4 Premium Membership alanlar özellikle ek görev paketlerine çok daha önce erişebiliyorlardı.

The Sims 4 bu türden Premium üyelik alanlara hem DLC’lere daha erken erişme, hem de başka şekilde edinemeyecekleri aksesuar paketlerini elde etme imkanı sunacak gibi görünüyor. Bu çok şaşırtıcı bir gelişme değil aslında, Electronic Arts bu iş modelinde hayli başarı yakaladı denebilir. Daha önceki Sims oyunlarının da eklenti ve aksesuar satışları açısından hayli verimli olduğu düşünülürse, Premium üyeliğin gelmesi pek sürpriz olmayacaktır.

Bu arada 2013 çıkış tarihi hedefini kaçıran oyunun, yeni hedef olan 2 Eylül 2014 tarihini tutturup tutturamayacağı da ayrı bir merak konusu olmaya devam ediyor.