Anasayfa Haber Yeni Unity Videosu İştahınızı Kabartacak!

Yeni Unity Videosu İştahınızı Kabartacak!

Assassins-Creed-Unity-2

Ubisoft tarafından yayınlanan yeni Assassin’s Creed: Unity videosu bu serinin hayranı olmayanların bile ilgisini çekecektir.

Assassin’s Creed serisinin en yeni oyunu olan Unity’nin çıkmasına daha biraz zaman var. Ubisoft bu arada oyuncuların ilgisini canlı tutmak için videolar yayınlamaya devam ediyor. Aşağıda bulabileceğini en yeni videoda kreatif direktör Alex Amancio tarafından oyunun yapısıyla ilgili pek çok bilgi veriliyor.

Oyunda kullanılan Anvil adlı motor serinin eski oyunlarına kıyasla büyük yenilenme geçirmiş. Ancak Ubisoft sadece daha gerçekçi grafikler yaratmaya çalışmamış, daha gerçekçi bir oyun dünyası ve çok daha rafine dövüş dinamikleri de geliştirmiş. Oyundaki Paris her ne kadar Fransız Devrimi dönemindeki Paris ile birebir aynı olmasa da, şehrin genel yapısı ve tarihi binaların konumları aslına çok yakın. Mesela Notre Dame Katedrali’nin tasarımı için bir yıla yakın süre harcanmış ve oyunda da önemli bir rol oynayacak.

Unity’nin en önemli özelliklerinden biri ise aynı anda dört kişinin birlikte senaryoda ilerlemesine imkan tanıyacak olan co-op oyun modu olacak. Burada dört farklı suikastçı aynı anda yan yana dövüşerek senaryoyu ilerletebilecek. Tüm bu yeni teknik ve yapısal yenilikler, özellikle yeni nesil oyun konsolları Playstation 4 ve Xbox One tarafından sunulan imkanları kullanmaya yönelik olarak hazırlanmış. Tüm bunların detaylı olarak görebilmek için aşağıdaki videoyu Full HD izlemenizi tavsiye ederiz.