Anasayfa Video ASUS Cerberus Oyuncu Kulaklığı İncelemesi

ASUS Cerberus Oyuncu Kulaklığı İncelemesi

ASUS’un yeni oyuncu kulaklığı Cerberus’u inceliyoruz. Cerberus ismini aldığı üç başlı yaratık gibi üç farklı platform için tasarlanan bu kulaklığı bilgisayar, konsol ve mobil cihazlarda kullanmak mümkün. Gelin birlikte neler yapabildiğine bakalım…

100 milimetre poliüretan kaplı deri kulak yastıkları kulakları güzel kapatıyor ve dış sesi büyük oranda kesiyor. Turnuvalarda tam ses yalıtımı sağlayacak düzeyde olmasa da ses yalıtımı başarılı. Ayar yapmadan kafaya geçirir geçirmez otomatik oturuyor ve iyi kavrıyor. Yaz sıcağına karşın uzun süre rahatsız olmadan kullandık. Technopat ekibi olarak çalışırken hem kendi videolarımızı dinleyip kontrol ederken, çalışırken, oynarken ve elbette müzik dinlerken kalitesinden memnun kaldık.

60 milimetre neodimyum mıknatıslı sürücüler ile donanan bu çift mikrofonlu kulaklık derin basslar sağlıyor. Yolda müzik dinlerken kulaklığı çıkartmadan mikrofonuyla telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz. Ayrıca oyun içi konuşmalar için çıkartılabilir mikrofonunu da takabiliyorsunuz

Türkiye fiyatı 170- 200 TL civarında değişen Cerberus, kendisinden çok daha pahalı kulaklıklara rakip ses ve ergonomiye sahip. Bu kulaklığın özellikle oyunculara yönelik tasarlandığını belirtmekte fayda var. Zira oyunlarda adımlar ve ses yönlerini kestirmede standart kulaklıklar ile ölçülmeyecek yüksek bir kaliteye sahip. ASUS önceki oyuncu kulaklıklarına göre hem fiyat olarak daha erişilebilir bir model sunuyor, hem de ergonomiden ödün vermiyor. Ses karakteri olarak ise Bass’lar kullanıcılardan gelen dönüşler neticesinde çok güçlendirilmiş.

32 Ohm empedans değerine, kulaklıkta 20 ~ 20000 Hz ve miktorofnda 50 ~ 16000 Hz frekans tepkisine sahip. 266 gram ağırlığındaki kulaklık, 1.2+1.3 metrelik kısa ya da uzun kullanılabilen kabloya, çıkabilen ek mikrofona ve ek uyumluluk için ekstra bağlantı ucuna sahip. Windows PC’lerde, Mac bilgisayarlarda, PS4 konsollarda, tablet ve telefonlarda kullanılabiliyor.

Cerberus’u aldığı tek bir kulaklığı her yerde kullanmak isteyen oyunculara tavsiye ediyoruz. Evde bilgisayarında, konsolunda seslerin yönünü her an takip etmek isteyen FPS oyuncuları ve güçlü bass ile hareketli müzikler dinlemek isteyen dinleyiciler memnun kalacaktır.

TAVSİYE EDER