Anasayfa Haber Halo: Nightfall Videosu Yayınlandı!

Halo: Nightfall Videosu Yayınlandı!

halo-nightfall

Amerika’da yapılmakta olan Comic-Con fuarında Halo: Nightfall için ilk resmi trailer yayınlandı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin San Diego kentinde halen sürmekte olan San Diego Comic-Con fuarı her yıl yapılan bir toplantı. Burada çizgi roman, sinema, oyun ve daha pek çok ilişkili konu hakkında üretim yapan firmalar hayranlarıyla buluşma fırsatı yakalıyor. Bu sene katılımcılardan biri Microsoft ve bu fırsatı uzun zamandır beklenen Halo: Nightfall dizisini tanıtmak için de kullandılar.

Halo: Nightfall ünlü oyun serilerini konu alan ve canlı aktörlerle çekilen ilk dizi olacak, ancak televizyonda değil, Xbox Live üzerinde yayınlanacak. 11 Kasım’da gösterime girecek olan dizinin yönetmeni ise Ridley Scott. Dizinin tamamı daha sonra çıkarılması planlanan ve Halo serisinin ilk dört oyununu bir arada sunacak olan Halo: The Master Chief Collection içine dahil edilecek.

Halo: Nightfall her ne kadar Halo evreninde geçse de, doğrudan oyunların senaryolarını konu almayacak. Halo 4 ve Halo 5: Guardians arasındaki zamanda olan bazı olayları konu alacak olan Nightfall, bilgisayar oyunlarının hikayesine dolaylı yoldan bağlanacak. Aşağıda Halo: Nightfall için yayınlanan trailer videosunu izleyebilirsiniz.