Anasayfa Haber Bülten Mustafa Topaloğlu’nun Katıldığı Bigpoint Etkinliği Gerçekleştirildi

Mustafa Topaloğlu’nun Katıldığı Bigpoint Etkinliği Gerçekleştirildi

mustafa-topaloglu-darkorbit

Uzay temalı oyuna Mustafa Topaloğlu sürprizi.

Dünyaca ünlü oyun firması Bigpoint tarafından geliştirilen ve 80 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan uzay temalı aksiyon oyunu DarkOrbit’in İstanbul’da düzenlediği iftar etkinliğine ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu’nun da aralarında bulunduğu yüzlerce konuk katıldı.

Uzay ve uzaylılar üzerine söyledikleriyle yıllarca gündemde kalan ve “Uzaylı Türkücü” olarak anılan Mustafa Topaloğlu’nun etkinliğe katılması Uzay temalı bir oyun olan DarkOrbit’in hayranlarını mutlu etti.

Uzay’da gerçekten de hayat var ! 19 Temmuz Cumartesi günü, Darkorbit oyuncuları için sıradışı bir etkinlik düzenleyen ve bunu iftar yemeğiyle süsleyen Bigpoint Türkiye ekibi gelen tepkilerden oldukça memnun. Mustafa Topaloğlu’nun katılımıyla keyiflenen gecede, yakında gelecek güncelleme haberleri ile oyuncuların keyifleri bir kat daha arttı.

Yüzlerce klandan ve takımdan oyuncular bir araya gelerek sanal ortamdaki arkadaşlığı ve dostluğu gerçek hayata taşımanın zevkini yaşadılar. Toplumun hemen hemen her kesimine hitap eden Darkorbit, topluluk buluşmasında birbirinden farklı meslek gruplarından oyuncuları, ev hanımlarını, öğrencileri, doktorları ve mühendisleri bir araya getirerek bir kez daha Türkiye’de en fazla oynanan online oyun olduğunu kanıtladı.

DO-Logo

Darkorbit’in yayıncı ve yapımcı firması, Alman oyun devi Bigpoint’in üst düzey çalışanları da bu olağanüstü organizasyondaki yerini aldı. Bigpoint Oyun Operasyonları Direktörü Nina Müller ve Darkorbit Yapımcısı Ben Cockerill’de konukların ilgi odağındaydı. Geleceğin oyun yapımcıları, yayıncıları ve Darkorbit hayranları, bu harika toplantıda hem Nina Müller ile hem de Ben Cockerill ile sohbet etme imkanı buldu. Ayrıca gecenin ilerleyen dakikalarında konuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Darkorbit gemileri, Goliath maketleri ve Darkorbit Uridium kodları her zaman olduğu gibi yoğun bir şekilde talep görürken, gecenin en önemli konuklarından biri olan Mustafa Topaloğlu da konuklarla bol bol fotoğraf çektirip esprileriyle davetlileri güldürdü. Harika bir şekilde sonlanan Darkorbit buluşmasından konukların gülen yüzlerle ayrılması dikkatleri çekti.

Bigpoint Türkiye Müdürü Bülent Demirkaya, gecenin anlam ve önemine yönelik olarak, “Organizasyona katılım çok büyük oldu. Darkorbit tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok ciddi bir hayran kitlesine ulaşmış başarılı bir oyun. Ve bu organizasyonda anladık ki Darkorbit buluşmalarına devam etmemiz gerekiyor. Çünkü Darkorbit sevenlerin beklentileri de bu yönde.” diyerek bu harika organizasyonun tekrar edeceğini ifade etti.